Σημαντικοί χορηγοί στο συνέδριο Meat/ Dairy Day 2021

Στηρίζουν οι: BOVILLAGE, FLEXOPACK, MULTIVAC, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, LAKIDIS & KASALIAS

Η εκδοτική/ εκθεσιακή εταιρία O.Mind creatives ανακοίνωσε σήμερα τους πρώτους χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν τη διήμερη συνεδριακή διοργάνωση Meat/ Dairy Day 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12 και 13 Μαΐου 2021, διαδικτυακά και με ελεύθερη παρακολούθηση από το κοινό (απαιτείται εγγραφή). Μέγας Χορηγός η εταιρεία BOVILLAGE.

 

Στη διήμερη συνεδριακή εκδήλωση Μέγας Χορηγός θα είναι η εταιρεία BOVILLAGE. Χρυσοί Χορηγοί: FLEXOPACK και MULTIVAC. Χορηγοί: ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, LAKIDIS και KASALIAS.

Η πρώτη συνεδρία έχει τίτλο «Παραγωγικές επενδύσεις- Κι όμως γίνονται» και θα παρουσιάσει ορισμένες από τις σημαντικότερες παραγωγικές επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, κάποιες μάλιστα από αυτές εν μέσω πανδημίας.

Καλεσμένοι στη διαδικτυακή εσπερίδα θα είναι εκπρόσωποι ελληνικών εταιρειών κατασκευής ή/και εμπορίας μηχανολογικού εξοπλισμού για να παρουσιάσουν τα έργα που ανέλαβαν κι εκπόνησαν για λογαριασμό γαλακτοκομικών/ τυροκομικών επιχειρήσεων και να εξηγήσουν το πώς οργανώνεται και υλοποιείται μια επένδυση μηχανολογικού εξοπλισμού στη σύγχρονη ελληνική αγορά.

Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στις επενδυτικές δραστηριότητες όπως:

  • Αδειοδοτικές διαδικασίες- επιλογή συμβούλων & συνεργατών.
  • Χρηματοδότηση επενδύσεων.
  • Μηχανολογικός εξοπλισμός.

Η δεύτερη συνεδρία έχει τίτλο  «Καινοτόμα προϊόντα- Κι όμως φτιάχνονται» και θα παρουσιάσει ορισμένα από τα καινοτόμα προϊόντα του κλάδου της γαλακτοκομίας και της τυροκομίας, ορισμένα μάλιστα από τα οποία λανσαρίστηκαν  εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Γαλακτοκόμοι και τυροκόμοι απ΄ όλη την Ελλάδα μας εξηγούν το σκεπτικό πίσω από την απόφασή τους, παρουσιάζουν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και περιγράφουν την δημιουργική διαδικασία σχεδιασμού, παραγωγής και τοποθέτησης νέων προϊόντων στην αγορά.

Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό και παραγωγή προϊόντων όπως:

  • Έρευνα αγοράς
  • Παραγωγική διαδικασία & σχεδιασμός.
  • Συσκευασία, ετικέτα, διατροφική δήλωση.
  • Προβολή και προώθηση.
  • Δίκτυο διανομής και εφοδιαστική αλυσίδα.

Κάντε την εγγραφή σας στο link που ακολουθεί

https://www.eventora.com/el/Events/meat-dairy-day-2nd-edition 

You might also like