Κρι Κρι: πρωτιά στο γιαούρτι στην Ελλάδα

Παρουσία 30 χρόνων στην Ελληνική αγορά γιαουρτιού- Νέα επετειακή καμπάνια

Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στο γιαούρτι, η Κρι Κρι κατάφερε πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίαζει σήμερα σε δελτίο Τύπου, να καταλάβει την πρώτη θέση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά.

 

Όπως αναφέρει σχετικά «Έχοντας διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία τριών δεκαετιών με αφοσίωση, ποιότητα, καινοτομία και μεράκι, η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση παραγωγής γιαουρτιού για την Ελληνική αγορά, μένοντας πιστή στις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκίνησε». Το αποτέλεσμα αυτό προκύπτει, βάσει στοιχείων της εταιρίας IRI InfoScan για τον όγκο  πωλήσεων για το 2020, σε συνδυασμό με στοιχεία της Κρι Κρι Α.Ε. για το σύνολο των ιδιοπαραγόμενων προϊόντων γιαούρτης.

Το 2020, η Κρι Κρι κατέγραψε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, με πάνω από 450 εργαζόμενους και 84 νέες προσλήψεις να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στο πλαίσιο του εορτασμού της παρουσίας 30 χρόνων στην ελληνική αγορά γιαουρτιού, η εταιρεία δημιούργησε μια επετειακή τηλεοπτική καμπάνια που στόχο έχει να ενημερώσει τον Έλληνα καταναλωτή για την πορεία της, την προσήλωση στην ποιότητα και τα επιτεύγματα της όλα αυτά χρόνια.

Ο Παναγιώτης Τσινάβος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η συμπλήρωση των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου γιαουρτιού Κρι Κρι μας βρίσκει στην 1η θέση της παραγωγής γιαουρτιού για την Ελληνική αγορά. Αυτό είναι αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας πολλών χρόνων, καθώς και βαθιάς προσήλωσης στον στόχο μας. Με τη νέα μας τηλεοπτική καμπάνια θέλουμε να μοιραστούμε με τους Έλληνες καταναλωτές τις αξίες που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχημένη πορεία. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και να δεσμευτούμε απέναντί τους ότι συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά».

You might also like