Δύο πανεπιστημιακοί στην αυριανή Dairy Day 2021

Η Γκόλφω Μοάτσου και ο Θωμάς Μοσχάκης παρεμβαίνουν στα δύο πάνελ

Δύο διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί που ασχολούνται με την γαλακτοκομία θα συμμετέχουν στην αυριανή εσπερίδα Dairy Day 2021, την οποία διοργανώνει το περιοδικό Dairy News και η εκδοτική/ συνεδριακή εταιρία Omind creatives. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μαίου, θα ξεκινήσει στις 3.00 το απόγευμα και θα έχει διάρκεια τέσσερις ώρες. Η παρακολούθησή της είναι ελεύθερη, απαιτείται όμως προεγγραφή.

 

Ο Θωμάς Μοσχάκης από το Αριστοτέλειο θα συμμετάσχει στο πρώτο πάνελ με τίτλο «Παραγωγικές επενδύσεις- Κι όμως γίνονται» ενώ η Γκόλφω Μοάτσου θα συμματάσχει στο δεύτερο πάνελ με τίτλο «Καινοτόμα προϊόντα- Κι όμως φτιάχνονται»

Μοσχάκης Θωμάς, Εργαστήριο Τεχνολογίας Γάλακτος, Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων Τμήμα Γεωπονίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Eίναι Αναπληρωτής Καθηγητής στον Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. Αποφοίτησε από τη τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο School of Food Science and Nutrition, University of Leeds (England), από όπου και απέκτησε τα πτυχία Μ.Sc. (2002) και Ph.D. (2006). Την περίοδο 2008-2009 εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στην γεωπονική σχολή του Α.Π.Θ.

Έχει δημοσιεύσει, με τους συνεργάτες του, 46 ερευνητικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά με κριτές (SCI), 2 ερευνητικές εργασίες σε άλλα διεθνή περιοδικά με κριτές, 21 άρθρα σε βιβλία και πρακτικά συνεδρίων και πάνω από 100 παρουσιάσεις σε διεθνή και εθνικά συνέδρια . Έχει επίσης καταθέσει δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας στους παρακάτω οργανισμούς: Ελληνικός Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας & Παγκόσμιος Οργανισμός Διανοητικής Ιδιοκτησίας. Επιπλέον, συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα και υπήρξε επιστημονικώς υπεύθυνος σε πάνω από 15 προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης χρηματοδοτούμενα κυρίως από την Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων.

Η παρέμβασή του θα πραγματοποιηθεί 16.05-16.20

Δρ. Γκόλφω Μοάτσου Εργαστήριο Γαλακτοκομίας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Eίναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, απόφοιτος και διδάκτορας του Γ.Π.Α. και υπηρετεί στο Εργαστήριο Γαλακτοκομίας του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου. Η διδακτική, ερευνητική και συγγραφική της δραστηριότητα αφορά στην Επιστήμη και Τεχνολογία Γάλακτος. Το συγγραφικό της έργο αποτελείται από 122 δημοσιεύσεις, από τις οποίες 13 είναι κεφάλαια σε διεθνείς επιστημονικούς τόμους, 10 βιβλία και πανεπιστημιακές σημειώσεις, 54 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, 45 παρουσιάσεις/ανακοινώσεις σε διεθνή και εθνικά συνέδρια.

Έχει ενεργό συμμετοχή σε 18 ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με άλλους ερευνητικούς φορείς και με γαλακτοκομικές επιχειρήσεις, σε 5 από τα οποία ως επιστημονικά υπεύθυνη. Έχει υπάρξει μέλος επιτροπών διεθνών και ελληνικών συνεδρίων, υπεύθυνη για την έκδοση 3 ειδικών τευχών διεθνών περιοδικών και προσκεκλημένη ομιλήτρια συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τέλος, συμμετέχει στα συμβούλια έκδοσης 4 διεθνών επιστημονικών περιοδικών, είναι κριτής άρθρων περισσοτέρων από 20 διεθνών περιοδικών αυτής της κατηγορίας, καθώς και κριτής προτάσεων ερευνητικών έργων.

Η παρέμβασή της θα πραγματοποιηθεί 17.05- 17.15 και η δευτερολογία της 18.40- 18.50


Κατεβάστε το πρόγραμμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή:

Dairy Day 2021, Πρόγραμμα

Κάντε την εγγραφή σας στο link που ακολουθεί:

https://www.eventora.com/el/Events/meat-dairy-day-2nd-edition

 

You might also like