Η ΔΕΛΤΑ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος

Με έναν «παραμυθένιο» τρόπο αναδεικνύοντας τις αξίες του γάλακτος

Την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (1η Ιουνίου) γιορτάζει φέτος η ΔΕΛΤΑ με μια διπλή δράση – προσφορά στους «μικρούς μας πρίγκιπες», τα παιδιά μας. Στηρίζει τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας πανελλαδικά τις ανάγκες σε γάλα για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 10 Σπίτια του Οργανισμού & για διάστημα 3 μηνών, ενώ παράλληλα  προσφέρει σε 500 παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν διαδικτυακά την παράσταση «Ο μικρός Πρίγκιπας» με τον Θανάση Τσαλταμπάση, στο πλαίσιο ενός μεγάλου διαγωνισμού.

 

Επιπλέον, σε μια ειδική παράσταση  για τα παιδιά των εργαζόμενων και συνεργατών της, «φιλοξενεί» και περισσότερα από 400 παιδιά από τα σπίτια του Οργανισμού το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας και το Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων, καθώς και από 9 φορείς που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για να απολαύσουν και εκείνα την εξαιρετική αυτή παράσταση από κάθε γωνιά της χώρας μας. Η ΔΕΛΤΑ, αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο που έχει το γάλα στη διατροφή των παιδιών, τους δίνει φέτος τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τη συμβολική αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας.  Όπως, άλλωστε, λέει χαρακτηριστικά και ο ίδιος ο ήρωας του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, διαχρονικό σύμβολο της αγάπης της φιλίας και της ανθρωπιάς, «μόνο τα παιδιά ξέρουν τι ψάχνουν να βρουν…. Οι μεγάλοι δεν καταλαβαίνουν ποτέ τίποτα από μόνοι τους και είναι κουραστικό τα παιδιά συνεχώς και πάντα να τους εξηγούν τα πράγματα».

Με τη φετινή – διπλή δράση της, που συνδυάζεται με  ειδικές προσφορές στους καταναλωτές για προϊόντα γάλακτος σε επιλεγμένα S/Ms, η ΔΕΛΤΑ συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος που καθιερώθηκε από την Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ το 2001, προκειμένου να καταδείξει την τεράστια αξία του γάλακτος στην υγεία και την ανάπτυξη των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.

Εξάλλου, η κορυφαία ελληνική εταιρεία τροφίμων, από το 1952 κάνει πράξη αυτές τις παγκόσμιες αρχές που προωθεί ο ΟΗΕ, καλύπτοντας όλες μας τις ανάγκες, από τη βρεφική και την παιδική ηλικία, αλλά και σε όλα τα στάδια της ζωής μας. Το γάλα ΔΕΛΤΑ προέρχεται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες και παραγωγούς και περνά από 2.500 ελέγχους, διασφαλίζοντας την αξεπέραστη διατροφική του αξία και την μοναδική του γεύση, κάθε μέρα απ΄ άκρη σ΄ άκρη της Ελλάδας, σαν να είναι γιορτή!


Περισσότερα για την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος και τις δράσεις της ΔΕΛΤΑ μπορείτε να βρείτε εδώ.

You might also like