Βενέτης και Aspro: Νέα καταστήματα με επίκεντρο το γάλα

Εντείνεται η διεύρυνση του κλάδου στη λιανική

Επενδύσεις στη λιανική με τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα να βρίσκονται στο επίκεντρο πραγματοποιούν αυτό το διάστημα δύο διαφορετικά επιχειρηματικά σχήματα. Η εταιρία Βενέτη προωθεί το Cremeria Veneti ενώ μια νέα αλυσίδα καταστημάτων υπό την επωνυμία Aspro Dairy Bar έκανε ήδη την εμφάνισή της στην Αθήνα.

 

Η Cremeria Veneti, το boutique γαλακτοπωλείο της εταιρείας Βενέτη, προσφέρει στον καταναλωτή παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα με κύριο συστατικό το φρέσκο γάλα. Η Cremeria Veneti θα λειτουργεί ως γαλακτοπωλείο, ζαχαροπλαστείο και gelateria και θα δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να παραγγέλνει και να προμηθεύεται  προϊόντα που παράγονται εκείνη τη στιγμή.

Η πρώτη Cremeria Veneti (στην κεντρική φωτογραφία) ξεκίνησε  τη λειτουργία της στην Κηφισιά (οδός Τατοΐου 110)  ενώ υπολογίζεται ότι θα ανοίξουν 10 συνολικά καταστήματα Cremeria Veneti στην Αττική μέσα στο 2021, με την προϋπόθεση ότι η αγορά θα επιστρέψει σε κανονικότητα. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστημάτων είναι ένα από τα επιχειρηματικά σχέδια που σκοπεύει να αναπτύξει η εταιρεία Βενέτη μέσα στο 2021.

Το κατάστημα Aspro Dairy Bar, στην Κηφισιά, το πρώτο από τα δύο υφιστάμενα.

 

Οι γαλακτοβιομηχανίες  ΤΡΙΚΚΗ από τα Τρίκαλα και Στυμφαλία από την Κορινθία, σε συνεργασία με ιδιώτες επενδυτές που συνδέονται με την πρώτη, δημιούργησαν ήδη τα δύο πρώτα καταστήματα Aspo Dairy Bar που συνδυάζουν το σύγχρονο γαλακτοπωλείο με το μοντέρνο all day εστιατόριο. Στο Aspro  διατίθεται μια μεγάλη γκάμα γαλακτοκομικών όπως φέτα, λευκό τυρί, σκληρά τυριά, ημίσκληρα τυριά, γιαούρτι, γάλα, επιδόρπια και premium τυριά μακράς ωρίμανσης και ιδιαίτερων γευστικών χαρακτηριστικών. Στο κατάστημα φιλοξενείται επίσης τμήμα delicatessen καθώς και κάβα με οίνους από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν δύο καταστήματα, στην  Κηφισιά (Λεωφόρος Κηφισίας & Όθωνος 99) και στο Μαρούσι (Όθωνος 1).

You might also like