Βράβευση της Ήπειρος στα Superior Taste Awards 2021

Τρία προϊόντα βραβεύτηκαν για την κορυφαία γεύση τους

Η Ήπειρος  συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης που διοργανώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ITI, με έδρα τις Βρυξέλλες, προσθέτοντας άλλες τρεις σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της για τα προϊόντα Ήπειρος  Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, Ήπειρος  Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. και Ήπειρος  Φέτα Π.Ο.Π.

 

Πάνω από 200 καταξιωμένοι ειδικοί γεύσης από 20 χώρες του κόσμου, επιβράβευσαν την αυθεντική γεύση των προϊόντων Ήπειρος. Η παραδοσιακή Ήπειρος Φέτα Π.Ο.Π, η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο, «γοήτευσε» και πάλι την κριτική επιτροπή με το πλούσια άρωμά της και τη σταθερά κορυφαία ποιότητά της. Στον φετινό διαγωνισμό διακρίθηκε, για άλλη μία φορά, η Ήπειρος Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π., που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικό, βιολογικό, παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, καθώς και το Ήπειρος Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα, που ξεχωρίζει για το κατάλευκο χρώμα του και την υψηλή γευστική του ένταση.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Ήπειρος ΑΕΒΕ, Μαρία Γιαννακοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη χαρά και τιμή για όλους εμάς στην Ήπειρος να βλέπουμε ότι τα προϊόντα μας δίνουν σταθερά το παρών σε Ευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς και διακρίνονται κάθε χρόνο για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Από όταν πρωτοξεκίνησε η Ήπειρος, έχουμε σαν στόχο να προσφέρουμε προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και γεύσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη, πάντα με σεβασμό στην παράδοση».

You might also like