«Ανοιχτές Διαδικτυακές Θύρες»

Πρόσκληση  σε γνωριμία από τη  Σχολή Γεωπονίας

Η Σχολή Γεωπονίας και το  Τμήμα Επιστήμης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στo campus Γαιόπολις στη Λάρισα, καλούν όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Τμήμα σε μια διαδικτυακή παρουσίασή του.

 

Ανακαλύψετε πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής, τις υποδομές που διαθέτει (εργαστήρια, αγρόκτημα κλπ), τους καθηγητές και την έρευνα που διεξάγεται εκεί, με παρουσιάσεις, videos και συνομιλία με καθηγητές και φοιτητές της Σχολής.

Η γνωριμία με την Σχολή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι


Πληροφορίες: https://as.uth.gr

Zoom Platform : https://zoom.us/j/97986573465?pwd=VjlGbThveFRBODVNZGtTWkNtT1hUUT09

Όπως αναφέρεται στο σχετικό που δημοσιοποίοησε η Σχολή για την πρόσκληση: “Στο ταξίδι της φοιτητικής σου ζωής, το Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Σχολής Γεωπονίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στo campus Γαιόπολις στη Λάρισα, μπορεί να γίνει συνοδοιπόρος σου σε μονοπάτια επιστήμης, γνώσης και εμπειριών ζωής!

Είναι αλήθεια ότι……

  • οι αγελάδες αρμέγονται με ρομπότ;
  • τα ζώα ζυγίζονται από μόνα τους;
  • προσαρμόζονται συσκευές GPS στα αιγοπρόβατα όταν βόσκουν;

Η μαγεία των ζώων, της φύσης και των τροφίμων που μπορείς να διαχειρίζεσαι μέσα από τις σπουδές σου στο Τμήμα, μπορεί να συνδυαστεί με την φοιτητική ζωή που ονειρεύεσαι να ζήσεις σε μια πολύβουη αλλά ταυτόχρονα και ήρεμη πόλη, όπως η Λάρισα, μέσα στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου. Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, η τεχνολογία είναι απαραίτητος συνοδοιπόρος της κτηνοτροφίας.

Διαδικτυακή εκδήλωση την Δευτέρα 05-07-2021, 11:00 –13:00

Χωρίς προεγγραφή

Άνοιξε το link: https://zoom.us/j/97986573465?pwd=VjlGbThveFRBODVNZGtTWkNtT1hUUT09

You might also like