Επανεκλογή Σμαρνάκη στην ΠΕΤΕΤ

Η νέα διοίκηση στον αγώνα για την επαγγελματική υπόσταση των μελών

Στις 29/6/2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων,  που προέκυψε  μετά από τις αρχαιρεσίες στις 30/6/2021, περιόδου 2021-2022, στα γραφεία της Ένωσης.

 

Το συμβούλιο συγκάλεσε ο πλειοψηφών σύμβουλος Ιωάννης Σμαρνάκης όπως το άρθρο 24,παράγραφος 2β του καταστατικού, ορίζει. Παρόντες ήταν οι εννέα πρώτοι σε σταυρούς σύμβουλοι (με βάση το πρακτικό των αρχαιρεσιών 30/6/21.) Αναλυτικά μετά την υποβολή των προτάσεων και τις ψηφοφορίες το συμβούλιο αποφάσισε :

Εκλογή προεδρείου: Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Ιωάννης Σμαρνάκης, Αντιπρόεδρος ο Ηλίας Αλεξίου, Γεν. Γραμματέας ο Παναγιώτης Μανιατέας, Ταμίας εκλέχθηκε η Ελευθερία Ευδαίμων, Ειδικός Γραμματέας η Μηλένα Μαργέλη και μέλη οι Μιχαήλ Ορεστίδης, Νικόλαος Γκιώνης,  Ελένη Σακαρέλη, Παναγιώτα Βλάχου.

Συστάθηκε η Επιστημονική Επιτροπή με υπεύθυνο τον  Γκιώνη Νικόλαο και μέλη τους: Σουλιώτης Ανδρέας, Σταθόπουλος Κωνσταντίνος, Καναβούρας Αντώνιος, Γιόγιος Ιωάννης. Επίσης επιτροπή δημοσίου τομέα με υπεύθυνο τον Ηλίας Αλεξίου και μέλη τους Μιχάλη Μαυρούλια και Αλεξάνδρα Τσελέπη. Οικονομική επιτροπή: Ευδαίμων- Μαργέλη- Παγιατάκη – Βλάχου.

Ο πρόεδρος Ιωάννης Σμαρνάκης πρότεινε και το συμβούλιο αποδέχθηκε να κρατήσουν την εκπροσώπηση στην Διεθνή ένωση τεχνολόγων τροφίμων (IUFoST) η Ευσταθία Τσάκαλη μέχρι τέλος 2021 και στην ευρωπαϊκή (EFFoST) o Νικόλαος Γκιώνης. Στην ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρεται σχετικά: «Η νέα διοίκηση δεσμεύτηκε να εφαρμόσει με τον καλύτερο τρόπο την στρατηγική επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης των τεχνολόγων τροφίμων με τις παραγωγικές δυνάμεις και την Ελληνική κοινωνία. Παράλληλα ο αγώνας για την υπεράσπιση των θέσεων και την επαγγελματική υπόστασης των μελών μας θα είναι συνεχής».

You might also like