Κυκλοφόρησε το 25ο τεύχος του Dairy News

Το τεύχος Ιουλίου- Αυγούστου 2021

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό 25ο τεύχος του διμηνιαίου πλέον κλαδικού περιοδικού Dairy News στο οποίο παρουσιάζεται ένα πολυσέλιδο, περιεκτικό και αντιπροσωπευτικό αφιέρωμα για τη συσκευασία στον γαλακτοκομικό- τυροκομικό κλάδο.

 

Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε ένα εξαιρετικό άρθρο για μια πρόσφατη πρωτοβουλία που έλαβε ο ΕΛΓΟ- Δήμητρα, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ για την καλλιέργεια  σόγιας. Την έρευνα υπογράφουν ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας  Γεώργιος Ζέρβας και η ερευνήτρια Βασιλική Κοτσάμπαση από το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών του ΕΛΓΟ-Δήμητρα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε μια έρευνα της Δρ. Δέσποινας Μποζούδη με θέμα: “Παραδοσιακή Φέτα- Ταυτότητα και αυθεντικότητα“.

 

Περιεχόμενα τεύχους

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ

Αντιπαράθεση για το πρόστιμο στη νοθευμένη φέτα

Περιοδεία Αραμπατζή στην Ήπειρο

ΦΑΡΜΑ

Proud Farm: Συνεργασία με την ΑΓΣ

Δωδώνη: Ρεκόρ εισκομιζόμενου γάλακτος

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το τυροκομείο του Α.Γ. Τήνου

Το τυροκομείο Ήριννα Τήλου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ |ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Τάσεις & εξελίξεις στην συσκευασία

Άρθρο του Ντίνου Μάτσου της Multivac

Εταιρείες & προϊόντα συσκευασίας

Συνεργασία ΘΕΟΝΗ με την TFT

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Καλλιέργεια σόγιας προτείνουν ΕΛΓΟ, ΓΠΑ & ΔΕΛΤΑ

Το έργο foodomics.gr

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σπουδές, Ιδρύματα & Προγράμματα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογικά νέα

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Η Τροπολογία 171 αποσύρθηκε…

ΕΡΕΥΝΑ

Κορωνοϊός: Πως επηρέασε την κτηνοτροφία

Δέσποινα Μποζούδη: Παραδοσιακή Φέτα: Ταυτότητα και αυθεντικότητα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέα προϊόντα στην αγορά

You might also like