Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό 25ο τεύχος του διμηνιαίου πλέον κλαδικού περιοδικού Dairy News στο οποίο παρουσιάζεται ένα πολυσέλιδο, περιεκτικό και αντιπροσωπευτικό αφιέρωμα για τη συσκευασία στον γαλακτοκομικό- τυροκομικό κλάδο.
Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε ένα εξαιρετικό άρθρο για μια πρόσφατη πρωτοβουλία που έλαβε ο ΕΛΓΟ- Δήμητρα, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ για την καλλιέργεια σόγιας. Την έρευνα υπογράφουν ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας Γεώργιος Ζέρβας και η ερευνήτρια Βασιλική Κοτσάμπαση από το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών του ΕΛΓΟ-Δήμητρα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε μια έρευνα της Δρ. Δέσποινας Μποζούδη με θέμα: “Παραδοσιακή Φέτα- Ταυτότητα και αυθεντικότητα“.
Περιεχόμενα τεύχους
ΝΕΑ
Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ
Αντιπαράθεση για το πρόστιμο στη νοθευμένη φέτα
Περιοδεία Αραμπατζή στην Ήπειρο
ΦΑΡΜΑ
Proud Farm: Συνεργασία με την ΑΓΣ
Δωδώνη: Ρεκόρ εισκομιζόμενου γάλακτος
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Το τυροκομείο του Α.Γ. Τήνου
Το τυροκομείο Ήριννα Τήλου
ΑΦΙΕΡΩΜΑ |ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Τάσεις & εξελίξεις στην συσκευασία
Άρθρο του Ντίνου Μάτσου της Multivac
Εταιρείες & προϊόντα συσκευασίας
Συνεργασία ΘΕΟΝΗ με την TFT
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Καλλιέργεια σόγιας προτείνουν ΕΛΓΟ, ΓΠΑ & ΔΕΛΤΑ
Το έργο foodomics.gr
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Σπουδές, Ιδρύματα & Προγράμματα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τεχνολογικά νέα
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Η Τροπολογία 171 αποσύρθηκε…
ΕΡΕΥΝΑ
Κορωνοϊός: Πως επηρέασε την κτηνοτροφία
Δέσποινα Μποζούδη: Παραδοσιακή Φέτα: Ταυτότητα και αυθεντικότητα
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Νέα προϊόντα στην αγορά