Νέο έργο της TFT στη γαλακτοβιομηχανία  ΝΕΟΓΑΛ

Νέα υπερσύγχρονη μηχανή πλήρωσης φρέσκου γάλακτος GALDI RG-270

Η TESCO FOOD TECHNOLOGY (TFT) Α.Ε. ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση μιας νέας μηχανής πλήρωσης χαρτοκυτίων GALDI RG-270 στη Βιομηχανία Γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε. στη Δράμα.

 

Η Βιομηχανία Γάλακτος Δράμας Α.Ε. αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες γαλακτοβιομηχανίες της Βορείου Ελλάδος. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων με σημαντική παρουσία στην τοπική αγορά και όχι μόνο, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος πανελλαδικά.

Για τη νέα επένδυση, ο κ. Χριστόφορος Σεβαστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Βιομηχανίας Γάλακτος  ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Ήταν μεγάλη μας χαρά η επιτυχής ολοκλήρωση του έργου, προχωρώντας έτσι για ακόμα μία φορά στον εκσυγχρονισμό της γραμμής εμφιάλωσης με μηχανήματα νέας τεχνολογίας. Με την πρώτη ύλη σε πολύ μικρή απόσταση έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, σε ένα σύγχρονο και αυτοματοποιημένο εργοστάσιο».

Η TFT (TESCO FOOD TECHNOLOGY) Α.Ε., είναι η Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων, με 58 χρόνια ισχυρής παρουσίας στις εφαρμογές τεχνολογίας για την Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών. Παρακολουθώντας κάθε καινοτομία στον ιδιαίτερο αυτό τομέα, διακρίνεται  για την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα. Με την εφαρμογή της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας καθώς και στην εξοικονόμηση πόρων στην παραγωγή Τροφίμων και Ποτών.

You might also like