MDF EXPO: Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής στις 12-14 Νοεμβρίου 2022

Μεταφέρονται το 2022 οι Εκθέσεις MEAT & GRILL DAYS – DAIRY EXPO – FROZEN FOOD

Έναν μήνα σχεδόν πριν από την διοργάνωση της τριπλής Έκθεσης «MEAT & GRILL DAYS – DAIRY EXPO – FROZEN FOOD 2021», η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES ανακοινώνει την μετάθεση της για να διασφαλίσει την επιτυχή και ασφαλή διοργάνωσή της, για τον Νοέμβριο του 2022.

 

Τα υγειονομικά δεδομένα των τελευταίων εβδομάδων και οι προβλέψεις για την εξέλιξη της πανδημίας το φθινόπωρο, δημιουργούν ένα κλίμα δυστοκίας στην ευρύτερη αγορά, που αν και αποτελεί μια από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες και εξελισσόμενες αγορές με τον κλάδο του κρέατος και των γαλακτοκομικών να μην έχουν επηρεαστεί σημαντικά από τις συνθήκες παρά τις αναταράξεις του covid-19, δείχνει να ανησυχεί για το υγειονομικό πλαίσιο, με έντονο προβληματισμό από εκθέτες και επισκέπτες.

Παράλληλα, είναι σαφές και πραγματικό το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί στο διεθνές περιβάλλον όσον αφορά στην έλλειψη πρώτων υλών, που με τη σειρά της καθυστερεί την έγκαιρη παράδοση εκθεμάτων – μηχανημάτων από οίκους του εξωτερικού, μηχανήματα που είναι όμως απαραίτητα για την ολοκλήρωση της παρουσίασης πλήθος εκθεσιακών περιπτέρων, από εταιρειών που σχετίζονται με τον εξοπλισμό καταστημάτων, βιομηχανιών και γραμμών παραγωγής και συσκευασίας.

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, αν και από την αρχή της προετοιμασίας των εφετινών εκθεσιακών της events είχε δεσμευθεί και έχει ήδη επενδύσει σε μια σειρά digital εργαλείων για την ευκολότερη προετοιμασία της έκθεσης, τον έλεγχο των προσκλήσεων και ηλεκτρονικών εγγραφών, αλλά και της διοργάνωσης των παράλληλων συνεδριακών events, οφείλει να αφουγκραστεί την ίδια την αγορά που υπηρετεί και να λάβει σοβαρά υπόψιν τους εύλογους προβληματισμούς εκθετών και συνεργατών.

Πάγιο μέλημά μας στην O.MIND CREATIVES, είναι να διενεργούνται υψηλού επιπέδου εκθεσιακά δρώμενα, με συμμετοχή σύσσωμης της αγοράς, να υπάρχουν αξιόλογα εκθέματα και παράλληλα ενδιαφέροντα συνεδριακά events, δημιουργώντας πραγματικά ανταποδοτική αξία για τις εταιρείες που μας τιμούν με την παρουσία τους στις εκθέσεις μας. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν τις ανησυχίες σας και δεδομένων των περιορισμών στην ελεύθερη κυκλοφορία επισκεπτών από την Ελλάδα και κυρίως το εξωτερικό, αλλά και των υγειονομικών προβλέψεων, σας ανακοινώνουμε την μετάθεση της έκθεσης, για τον Νοέμβριο του 2022.

Συνυπολογίζοντας τόσο τα υγειονομικά δεδομένα, όσο και τις εκτιμήσεις των ίδιων των συνεργατών μας, εκθετών κ.λπ. εκτιμούμε ότι ο χρόνος αυτός μεταφοράς είναι ασφαλής, ώστε να έχει πολλαπλασιαστεί το όποιο υγειονομικό όφελος από την αύξηση του ρυθμού εμβολιασμών και την έξοδο από έναν απρόβλεπτο χειμώνα, ώστε με υγειονομική ασφάλεια, αλλά και πιο «σταθερά» οικονομικά κριτήρια, να διοργανώσουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο εκθεσιακό event για τους κλάδους της Επεξεργασίας Τροφίμων, το Κρέας, τα Γαλακτοκομικά και την Τυροκομία, όπως το αξίζουν.

Στο μεσοδιάστημα η επικοινωνία με τη συγκεκριμένη αγορά συνεχίζει αδιάκοπα μέσα από τις εκδόσεις της O.MIND CREATIVES, MEAT PLACE, DAIRY NEWS & GRILL MAGAZINE. Ήδη σε διερευνητικές συζητήσεις που έχουν γίνει με σημαντικούς εκθέτες, οι ίδιοι έχουν δεσμευτεί για την αναβαθμισμένη παρουσία και συμμετοχή τους με εκθεσιακά περίπτερα, στις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση για λεπτομέρειες που αφορούν εκθέτες, επισκέπτες και συνέδρους που είχαν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής.

Με εκτίμηση,

Η Διοργανώτρια εταιρεία

OMIND CREATIVES

You might also like