Η  DM1000 Darfresh της Sealed Air®- Cryovac®, από την  Βαμβακάς

Η πιο οικολογική και προσιτή  μηχανή για skin συσκευασία

Η Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη Νέα καινοτόμα λύση στη συσκευασία skin! Με την υπογραφή της Sealed Air®- Cryovac®, η DM1000 Darfresh ήρθε και αλλάζει τη συσκευασία skin.

 

To πλάτος του φιλμ είναι ακριβώς όσο του περιέκτη, μηδενίζοντας τη φύρα φιλμ. Αυτό μεταφράζεται σε έως 40% μείωση του κόστους του φιλμ.  Άψογη εμφάνιση του προϊόντος χάρη στο υψηλότερο vacuum της αγοράς. Με μέγιστη παραγωγικότητα έως 9 συσκευασίες το λεπτό κατατάσσεται Νο1 στην κατηγορία της!!!

Τα τυροκομικά προϊόντα, όπως λευκά και κίτρινα τυριά σε μερίδα, φέτες ή τεμάχια και άλλα προϊόντα όπως, τα κρεατοσκευάσματα,  και τα θαλασσινά, μπορούν πλέον να συσκευάζονται σε skin χωρίς την ανάγκη μεγάλων επενδύσεων. Με μια μηχανή μικρών διαστάσεων που θα ταιριάξει σε κάθε παραγωγή όσο περιορισμένος και να είναι ο χώρος συσκευασίας.

Κατάλληλη για επιθετικά περιβάλλοντα, εύκολη στη χρήση με πολύ μικρή ανάγκη συντήρησης θα κατακτήσει την ελληνική αγορά. Με πλήρη υποστήριξη σε επίπεδο εφαρμογής αλλά και τεχνική από την Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός.


www.vamvacas.gr

You might also like