Η επίσημη ανακοίνωση της Διεπαγγελματικής

Σε λίγες ημέρες η ανάδειξη προεδρείου- Απαρτία μεν, αλλά...

Την Δευτέρα 13η Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 14.00, στον κινηματοθέατρο «MAXIM» στον Τύρναβο, πραγματοποιήθηκε – σε επαναληπτική συνεδρίαση – η 1η Γενική Συνέλευση της «Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση ΤΥΡΙΟΥ ΦΕΤΑΣ – ΑΜΚΕ», μετά την αναγνώρισή της από το «ΥΠ.Α.Α.Τ», με θέματα ημερήσιας διάταξης (α) Έγκριση των Μελών του Δ.Σ. και (β) Ανακοινώσεις.

 

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν η Φωτεινή Αραμπατζή, πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι Περιφερειάρχες Κωνσταντίνος Αγοραστός – Θεσσαλίας, Γεώργιος Κασαπίδης – Δυτικής Μακεδονίας,  Αλέξανδρος Καχριμάνης –  Ηπείρου, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Ιωάννης Κόκουρας, ενώ επίσης παραβρέθηκαν εκ μέρους του «ΕΛΓΟ Δήμητρα» ο Γενικός Διευθυντής Δ. Γαλαμάτης και ο Στράτος Νικολάου, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διαχείρισης Ελέγχων Γάλακτος και Κρέατος.

Υπήρξε διαδικαστική πρόταση από αντιπροσώπους του Σ.Ε.Κ. για αναβολή – μετάθεση της Γ.Σ. για τους λόγους που εξέθεσαν, η οποία απορρίφθηκε από την Γ.Σ. με συνέπεια την αποχώρηση έξι αντιπροσώπων του «Σ.Ε.Κ.», δύο από τους έξι αντιπροσώπους του «Π.Ε.Κ.», του μοναδικού παρόντα από τους τρεις αντιπροσώπους του «Ο.ΔΙ.Π.ΠΑ.Φ.», ενός από τους 12 αντιπροσώπους του «ΣΕΒΓΑΠ»  και του μοναδικού αντιπροσώπου του «Κλαδικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Προβατοτρόφων Ελλάδος».

Με δεδομένη την ύπαρξη απαρτίας, η Γ.Σ. συνεχίστηκε με παρόντες 19 αντιπροσώπους, οι οποίοι ομόφωνα ενέκριναν το οριστικό εννεαμελές Δ.Σ. της «Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση ΤΥΡΙΟΥ ΦΕΤΑΣ – ΑΜΚΕ», το οποίο θα συνεδριάσει σύντομα με νέο διοικητικό συμβούλιο για την κατανομή των αξιωμάτων, καθώς επίσης και για τα πρόσφατα σοβαρά περαστικά νοθείας ΠΟΠ φέτας προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις.

You might also like