Νέα Thermoforming μηχανή από την Βαμβακάς

Πρόκειται για την ILPRA Easyform

Η Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε. πάντα στο πλευρό των τυροκόμων, καινοτομεί για μια ακόμη φορά! Εισάγουμε στην  ελληνική αγορά μια πραγματικά αξιόπιστη, ευέλικτη, οικονομική thermoforming μηχανή.

 

Τώρα που η συσκευασία των τυροκομικών προϊόντων είναι πιο απαιτητική από ποτέ η ILPRA Easyform αποτελεί τη χρυσή τομή. Υψηλή παραγωγικότητα, εύκολη και γρήγορη αλλαγή καλουπιών, σε συνδυασμό μ’ ένα εύχρηστο χειριστήριο, είναι ελάχιστα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει! Άψογο κενό και χρήση τροποποιημένης ατμόσφαιρας διαχειρίσιμα από έναν εξελιγμένο ηλεκτρονικό ελεγκτή, θα δώσουν την ιδανική εμφάνιση και τον μέγιστο χρόνο του προϊόντος σας στο ράφι.

Όλες οι κινήσεις εκτελούνται από σερβοκινητές και όλα τα πνευματικά φέρουν την υπογραφή της Festo. Σύστημα ανύψωσης με 4 ειδικά ανυψωτικά. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με φινιρισμένη επιφάνεια βαθμού 2Β και το ειδικό πρόγραμμα καθαρισμού, γίνεται το πλύσιμό της σχολαστικό, για απόλυτη καθαριότητα. Τέλος, με μήκος 4 μόλις μέτρων και φάρδος λιγότερο από 1,2 μέτρα χωράει στο χώρο συσκευασίας σας όσο περιορισμένος κι αν είναι. Καλέστε  μας τώρα να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για τις δικές ανάγκες, δώστε στο προϊόν σας τη συσκευασία που του αξίζει!

 


www.vamvacas.gr

You might also like