Kallas Incorporation: Εξειδικευμένες λύσεις για τη Γαλακτοβιομηχανία

Παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών

Με πλέον των 50 ετών παρουσία στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά, η Kallas Incorporation Α.Ε. ηγέτης στον κλάδο των τροφίμων, εστιάζει στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών, ικανοποιώντας τις ξεχωριστές απαιτήσεις κάθε συνεργάτη της.

 

Ο CEO της Kallas Inc., Γιάννης Καλλάς δήλωσε σχετικά: «Επενδύουμε συστηματικά στην ποιότητα και την καινοτομία με στόχο να οδηγήσουμε τις εξελίξεις στο χώρο των πρώτων υλών, προσφέροντας καθημερινά αξία μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις ανάγκες των Ελληνικών Γαλακτοβιομηχανιών, διασφαλίζοντας την ηγετική μας θέση ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης».

Πλήρη προϊοντική γκάμα

Με πελατολόγιο όλες τις γαλακτοβιομηχανίες της χώρας και πλήρη προϊοντική γκάμα σε πρώτες ύλες γάλακτος και παράγωγα αυτού, αναφέρονται ενδεικτικά: βυτία αγελαδινού γάλακτος νωπού και συμπυκνωμένου, πρόβειο και κατσικίσιο, κρέμες γάλακτος, πρωτεΐνες γάλακτος, φυτικά λιπαρά, άμυλα αλλά και πρώτεςύλες για Vegan προϊόντα, η Kallas Inc. καλύπτει με ολοκληρωμένες λύσεις τις ανάγκες του πολύ απαιτητικού κλάδου της γαλακτοκομίας.

Επιστημονική ομάδα

Το κυριότερο όμως είναι ότι η πλούσια αυτή προϊοντική γκάμα πλαισιώνεται από την επιστημονική ομάδα της Kallas inc., η οποία  σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ομάδες των προμηθευτών της, επικεντρώνεται αποκλειστικά στην υποστήριξη των τμημάτων R&D των συνεργατών – πελατών, προσφέροντας πάντα εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του χώρου (διατροφικές τάσεις,  δημιουργικότητα και διαφοροποίηση), λύσεις που πραγματικά δίνουν αξία όχι μόνο στον πελάτη αλλά κατ’ επέκταση και στον τελικό καταναλωτή.

Επενδύσεις

Με επενδύσεις που ξεπερνούν τα 40 εκατ. ευρώ κατά την τελευταία 10ετία, η εταιρεία έχει ανεβάσει τον πήχη όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση αλλά και την ασφάλεια των προϊόντων, επενδύοντας στην δημιουργία σύγχρονων κέντρων διανομών, σε Αχαρνές Αττικής, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Βαθύ Αυλίδας, Ιωάννινα, και Οινόφυτα με πάνω από 40.000 τ.μ. αποθηκευτικού χώρου ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Πέρα από τις εγκαταστάσεις στη χώρα μας, η Kallas Inc. προχώρησε στη σύσταση πέντε θυγατρικών σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Β. Μακεδονία και Κύπρο με αποθηκευτικούς χώρους που ξεπερνούν τα 10.000τμ!

Τα παραπάνω συμπληρώνονται από τον ιδιόκτητο, επίσης ψυχόμενο στόλο της εταιρείας, διασφαλίζοντας την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση των παραγγελιών.


kallasinc.com  

You might also like