Πλήθος οι βραβεύσεις για την Τυροκομία Νάξου

'Φορτωμένη' διακρίσεις' την τελευταία διετία η οικογένεια Κουφόπουλου

Φορτωμένη διακρίσεις βγαίνει η Τυροκομία Νάξου μέσα από την παρατεταμένη περίοδο της πανδημίας, περίοδο δύσκολη για ολόκληρη την ελληνική παραγωγή, η τυροκομική επιχείρηση της οικογένειας Κουφόπουλου από την Νάξο, ενώ η εταιρεία συνεχίζει να πειραματίζεται λανσάροντας νέα προϊόντα.

 

Κατά την περίοδο 2020-2021, η εταιρεία όχι μόνο δεν μείωσε τη δραστηριότητά της αλλά προχώρησε με ένταση ενώ συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμού αποσπώντας σημαντικά βραβεία. Οι δύο κορυφαίοι θεσμοί της περιόδου ήταν τα Mediterranean Taste Awards (MTA) και τα πολύ σημαντικά Great Taste Awards, όπου συνολικά απέσπασε μια …εντεκάδα βραβεία.

Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε για τα προϊόντα της Νάξιον Μαύρο (στα ΜΤΑ και τα Great Taste Awards), για το Νάξιον Παλαιωμένο (στα Great Taste Awards), για το Ξινοτύρι της και την Γραβιέρα ΠΟΠ (στα ΜΤΑ), για το Σταχτοτύρι της και τον Άγιο Ισίδωρο (στα Great Taste Awards), για την κοπανιστή της και την ανάλατη γραβιέρα που αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο προϊόν (στα ΜΤΑ), για την Καπνιστή Γραβιέρα της (στα Great Taste Awards) και, τέλος για το Τυρί σε οινολάσπη και το Τυρί με βότανα/πιπέρια (στα ΜΤΑ).

You might also like