Κυκλοφόρησε το 26ο τεύχος του Dairy News

Το τεύχος Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2021

Κυκλοφόρησε το 26ο τεύχος του διμηνιαίου κλαδικού περιοδικού Dairy News, στο οποίο περιλαμβάνονται θέματα για τις δραματικές εξελίξεις στον χώρο της φέτας αλλά και για την υπό σύσταση Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας, η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της οποίας πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένταση κι αποχωρήσεις μελών.

 

Στο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε ρεπορτάζ για τη νέα δυναμική πρωτοβουλία κτηνοτρόφων στον Τύρναβο αλλά και για τη νέα κίνηση τυροκόμων στη δυτική Μακεδονία με στόχο και στις δύο περιπτώσεις την καλύτερη εκπροσώπηση, τη συνεργασία και τις κοινές δράσεις παραγωγών. Το Dairy News σας μεταφέρει σε τυροκομικές μονάδες και συνομιλεί με παραγωγούς στην Στυμφαλία Κορινθίας, στην Πάρο, στην Μυτιλήνη και τη Κάσο. Στο τεύχος φιλοξενούμε μια έρευνα για τις τάσεις γαλακτοπαραγωγής μέχρι το 2050 ενώ στις τεχνικές σελίδες του περιοδικού παρουσιάζονται τα νέα εκπληκτικά μηχανήματα της Massey Ferguson.

 

Περιεχόμενα τεύχους

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φέτα: Καλοκαίρι με παραβιάσεις και πρόστιμα

Δυτική Μακεδονία: Δημιουργία δικτύου τυροκόμων

Ανασχηματισμός στο ΥπΑΑΤ

Συνεταιρισμός Μεσοτόπου: Μετά την καταστροφή

‘Πύρινο καλοκαίρι’ για την κτηνοτροφία

Κασκαβάλι Πίνδου: αναγνώριση ως ΠΓΕ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Τυροκομείο Λέγγα: Στροφή σε λιανική & εξαγωγές

Τυροκομείο Α.Σ. Πάρου: Τυρί μας και καμάρι μας!

Συνάντηση Τυρνάβου: Ομάδα έτοιμη για δράση

Πρόγραμμα INNOCHEESE στην Μυτιλήνη

Τυροκομείο Κάσος: Βραβεύσεις και …προβλήματα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

KAPELIS PACKAGING, EMMA FARM SOLUTIONS, MEDICA HELLAS, GEA, BOOMATIC, TITAN CONTAINERS, TESCO GROUP HOLDINGS,  MASSEY FERGUSON, ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ, ΒΑΜΒΑΚΑΣ, ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η εισήγηση της Γκόλφως Μοάτσου  στην Dairy Day 2021

ΕΡΕΥΝΑ

‘Ανθρακικά ουδέτερη’  η παραγωγή γάλακτος μέχρι το 2050

ΒΙΒΛΙΟ

«Ελληνική Γεωργία και Γεωργικά Συστήματα», Ισαβέλλα Γιδαράκου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μεταπτυχιακά στην Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέα προϊόντα στην αγορά

You might also like