Νέα σειρά Forterra της Zetor 

Από την εταιρία Δήμητρα- Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου & ολοκαίνουργια καμπίνα

Η νέα σειρά τρακτέρ Forterra της Zetor, την οποία διαθέτει η εμπορική εταιρία Δήμητρα,  είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό και αποδοτικό μηχάνημα.

 

Η νέα σειρά διατίθεται σε τρεις εκδόσεις:

  • ΤοForterra CL που διαθέτει τετρακύλινδρο κινητήρα με εύρος ισχύος 96 έως 136 ίππους και κιβώτιο 24/18.
  • ΤοForterra HSX είναι εξοπλισμένο με πιο σύγχρονο κιβώτιο ταχυτήτων 30/30 με υδραυλική ρεβέρσα.
  • Το ισχυρότερο μοντέλο Forterra HD προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ (έως 147 ίππους), έχει πιο στιβαρό σώμα, αναρτημένο άξονα και πολυλειτουργικό πίνακα ελέγχου.

Χάρη στο συνδυασμό ενός ισχυρού κινητήρα και του μεγαλύτερου βάρους του τρακτέρ, η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Τα μοντέλα Forterra είναι ανθεκτικά, ακόμη και στη μέγιστη απόδοση. Συνδυάζουν κομψά τον απλό, σκόπιμο και έξυπνο σχεδιασμό. Τα τρακτέρ Zetor Forterra έχουν σχεδιαστεί ως αξιόπιστα μηχανήματα με μεγάλη διάρκεια ζωής. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τα ανταλλακτικά σε λογικές τιμές καθιστούν το Forterra μια από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά καινούργιου τρακτέρ της αγοράς.

 

Το Νέο Forterra stage V διαθέτει υψηλή αισθητική αξία καθώς αντιπροσωπεύει τη νέα σειρά μοντέλων της Zetor. Η κυρτή κλίση του νέου καπό, η στιβαρή κατασκευή του παρμπρίζ, η νέα θέση και το σχήμα των προβολέων, καθώς και η αλλαγή της θέσης του λογότυπου μπροστά στο κέντρο δημιουργούν μια δυναμική όψη. H ολοκαίνουργια καμπίνα που φοράει πλέον το Forterra είναι ευρύχωρη με καλύτερη ορατότητα και ισχυρό κλιματισμό. Το άνοιγμα στην οροφή προφέρει ορατότητα στην χρήση με κουβά καθώς και καλύτερο εξαερισμό για τον χειριστή.

Διαθέτει επίσης νέα οθόνη ελέγχου για όλους τους προβολείς κατά την νυχτερινή εργασία. Η Zetor πιστή στις αξίες της προσφέρει στους πελάτες της αυτό που ζητάνε: Αξιοπιστία, Εύκολη συντήρηση και Αποδοτικότητα.

You might also like