Νέο βιολογικό γιαούρτι Βελουδάκι

Από την εταιρεία Βιοαγρός

Η εταιρία ΒιοΑγρος από την Κρύα Βρύση Πέλλας, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στην παραγωγή και τη διακίνηση βιολογικών τροφίμων λάνσαρε πρόσφατα ένα νέο γαλακτοκομικό προϊόν ενισχύοντας τη συγκεκριμένη υποκατηγορία προϊόντων της.

 

Το νέο βιολογικό γιαούρτι Βελουδάκι από την εταιρία ΒιοΑγρός, παράγεται από 100% φρέσκο ελληνικό γιαούρτι βιολογικό γάλα. Εντός λίγων ωρών από την στιγμή της συλλογής του γάλατος, αρχίζει η παστερίωση του σε ειδικές εγκαταστάσεις, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του.

Αφού πήξει το γιαούρτι, τοποθετείται σε τσαντίλες (πάνινες σακούλες) και παραμένει εκεί για 24 ώρες όπου στραγγίζεται με παραδοσιακό – φυσικό τρόπο. Έτσι το Βελουδάκι φτάνει στον καταναλωτή με βελούδινη υφή, αλλά και πιο πλούσια γεύση.

You might also like