Ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες τη λειτουργία του το δεύτερο γαλακτοπωλείο της νεοσύστατης αλυσίδας Aspro Dairy Bar στο Μαρούσι. Πρόκειται για ένα εγχείρημα στο οποίο μετέχουν επιχειρηματίες από το χώρο της γαλακτοβιομηχανίας και μεταξύ αυτών οι εταιρίες ΤΡΙΚΚΗ από τα Τρίκαλα και Στυμφαλία από την Κορινθία, σε συνεργασία με ιδιώτες επενδυτές που συνδέονται με την πρώτη, για τη δημιουργία προσεγμένων γαλακτοπωλείων και χώρων εστίασης.
Μετά το πρώτο κατάστημα στην Κηφισιά, ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου το δεύτερο κατάστημα στην οδό Κονδύλη 1 & Όθωνος, δίπλα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Όπως και το κατάστημα της Κηφισιάς, το Aspo Dairy Bar στο Μαρούσι συνδυάζει το σύγχρονο γαλακτοπωλείο με το μοντέρνο all day εστιατόριο.
Στο Aspro διατίθεται μια μεγάλη γκάμα γαλακτοκομικών όπως φέτα, λευκό τυρί, σκληρά τυριά, ημίσκληρα τυριά, γιαούρτι, γάλα, επιδόρπια και premium τυριά μακράς ωρίμανσης και ιδιαίτερων γευστικών χαρακτηριστικών. Στο κατάστημα φιλοξενείται επίσης τμήμα delicatessen καθώς και κάβα με οίνους από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες, ενώ προστίθενται καθημερινά νέοι κωδικοί βιολογικών προϊόντων.
Όπως μας ενημέρωσε η Ηρώ Μπιτάκου, εκ των μετόχων του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος, η ομάδα που τρέχει τα καταστήματα βρίσκεται αυτό το διάστημα σε φάση εμπλουτισμού τους με νέα προϊόντα ενώ έχουν αναπτυχθεί και συνεργασίες όπως με τη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, προϊόντα της οποίας βρίσκονται πλέον στα ράφια των Aspro