Νέοι ψυκτικοί θάλαμοι στη ΔΕΛΤΑ

Από την Titan Containers

Η βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΕΛΤΑ  παρέλαβε τρεις ψυκτικούς θαλάμους 40 ποδών (ελεγχόμενες μονάδες αποθήκευσης) καθώς και μια μικρότερη μονάδα 20 ποδών  από την εταιρία Titan Containers η οποία εδρεύει στον Ασπρόπυργο.

 

Οι  μονάδες ψυχρής αποθήκευσης  που επιλέχθηκαν είναι οι HC Arctic Store Tropical. Οι τρεις μονάδες ψυχρής αποθήκευσης αναμένεται να εξυπηρετήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες της ΔΕΛΤΑ  και να διατηρήσουν τα γαλακτοκομικά της προϊόντα σε κατάλληλες θερμοκρασίες ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της εταιρίας.

Αυτές οι μονάδες αποθήκευσης είναι μια πρόσφατη προσθήκη στην κατηγορία των ψυκτικών θαλάμων της Titan Containers  και είναι κατασκευασμένες με 30% αυξημένη μόνωση για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας σε τροπικά κλίματα. Οι συγκεκριμένες μονάδες ψυχρής αποθήκευσης είναι η τέλεια λύση για τις υψηλές θερμοκρασίες της Ελλάδας. Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει τη λειτουργία τους από οπουδήποτε και είναι ιδανικά για μια επιχείρηση του μεγέθους της ΔΕΛΤΑ η οποία διαθέτει πολλές διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Η λειτουργία τους,  επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί την κατάσταση, την απόδοση, τα αρχεία καταγραφής και ακόμη να διαμορφώσει ‘συναγερμούς’, όπως επίσης  και να προβεί σε ρυθμίσεις από οπουδήποτε στον κόσμο.

You might also like