Νέος ομογενοποιητής Ariete 3160 από την GEA

Υψηλή αξιοπιστία στη συνεχή επεξεργασία

Η σειρά προϊόντων Ariete της GEA προσφέρει υπηρεσίες υψηλής πίεσης τελευταίας τεχνολογίας, σειρά που είναι εξαιρετικά ευέλικτη και προσαρμοσμένη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών: γαλακτοκομικά, ποτά, τρόφιμα, φαρμακευτικές, χημικές και καλλυντικές βιομηχανίες.

 

Ο Αriete Homogenizer 3160 μπορεί να προσαρμοστεί σε περισσότερες από 300 επιλογές που επιτρέπουν υψηλή απόδοση και αξιοπιστία στη συνεχή βιομηχανική παραγωγή. Όλοι οι ομογενοποιητές Ariete σχεδιάζονται χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τα συστατικά που διαθέτει η εταιρία, σύμφωνα με όλα τα σχετικά βιομηχανικά πρότυπα όσον αφορά τις  πιστοποιήσεις και τις κατευθυντήριες γραμμές ( USDA, FDA, 3-A, AEX, EHEDG και CGMP).

Βασικά χαρακτηριστικά του νέου ομογενοποιητή της GEA: Υψηλή απόδοση και εξαιρετική απόδοση σε πολύ υψηλές πιέσεις.  Υψηλή αξιοπιστία στη συνεχή επεξεργασία (24/7).  Μειωμένο κόστος λειτουργίας (νερό, λάδι λίπανσης και τροφοδοτικό). Κατάλληλος για λειαντικά και ιξώδη προϊόντα. Ασηπτικός σχεδιασμός. Πλήρως αυτοματοποιημένος και με δυνατότητα τηλεχειρισμού. Εύκολη συντήρηση.

You might also like