Σακάκι Εργασίας Slim Fit Emanuel Giblors

Από την Medica Hellas για επαγγελματίες

Κάθε επαγγελματίας στους επαγγελματικούς χώρους διαχείρισης τροφίμων αναζητά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από τα ενδύματα που φοράει στον χώρο, έτσι ώστε να γίνεται η δουλειά του με περισσότερη ευκολία και άνεση. Το σακάκι εργασίας Emanuel από την κορυφαία ιταλική εταιρία  Giblors είναι από τα δημοφιλέστερα ενδύματα που προτιμούν όσοι εργάζονται σε τυροκομεία ή γαλακτοκομεία. Είναι κατασκευασμένο από Tencel, ένα σύγχρονο ύφασμα που αποδίδει εξαιρετικά στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε τέτοιους χώρους.

 

Το Tencel προέρχεται από την επεξεργασία ξύλου και εγγυάται την απορρόφηση της υγρασίας κατά 50% περισσότερο από το βαμβάκι και μειώνει τον σχηματισμό των βακτηρίων. Φυσικά, προστατεύει το δέρμα των εργαζομένων, ενώ παράλληλα το αφήνει να αναπνέει και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε οποιαδήποτε φθορά ή σκισίματα. Μπορεί να πλυθεί ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να καταστρέφεται το σχήμα ή το χρώμα του.

Οι εργαζόμενοι στα τυροκομεία και τα γαλακτοκομεία που ξέρουν τι ζητούν από τα ενδύματά τους δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σακάκι εργασίας Emanuel καθώς φέρει λεπτομέρειες που διευκολύνουν τους χρόνους και τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα. Διαθέτει θήκη στο στήθος αλλά και στο μανίκι στις οποίες μπορούν να τοποθετηθούν μικρά αντικείμενα και στυλό.


Βρείτε το σακάκι εργασίας Emanuel της Giblor από Tencel στη Medica Hellas και επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που έχει να προσφέρει στους εργαζόμενους στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, όπως τα τυροκομεία και τα γαλακτοκομεία.

You might also like