Έκτο κατάστημα για τη Φάρμα Μόσχου

Για πρώτη φορά και κρεοπωλείο- Στις Συκιές Θεσσαλονίκης το νέο σημείο λιανικής

Επεκτείνει το δίκτυο λιανικής πώλησης που διαθέτει η εταιρία Φάρμα Μόσχου και πριν μερικές ημέρες εγκαινίασε το έκτο κατάστημά της κι αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Για πρώτη φορά όμως μέσα στο παραδοσιακό τυροπωλείο θα φιλοξενηθεί και κρεοπωλείο.

 

Το έκτο κατάστημα της Φάρμα Μόσχου λειτουργεί στις Συκιές Θεσσαλονίκης επί της οδού Ρήγα Φερραιου 136 και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, θα είναι το πρώτο κατάστημά της που θα συνδυάσει όλα τα προϊόντα που παράγει η φάρμα δηλαδή θα λειτουργεί κρεοπωλείο και κατάστημα τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στον ίδιο χώρο. Τα κρέατα όπως μοσχάρια, αρνιά, πρόβατα, κατσίκια και γίδες προέρχονται από την ίδια βιολογική εκτροφή που διαθέτει η Φάρμα Μόσχου ενώ τα χοιρινά και τα παρασκευάσματα προέρχονται  από  τη συνεργαζόμενη επιχείρηση της Καστοριάς Αφοί Τζήμα Α.Ε.

 

Παράλληλα, το κατάστημα θα διαθέτει και όλα τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά, τυροκομικά και αλλά παραδοσιακά προϊόντα και συσκευασμένα τρόφιμα, ενώ σύντομα και τα υπόλοιπα καταστήματα του δικτύου σε Θεσσαλονίκη και Καστοριά θα εξοπλιστούν με ψυγεία και θα παρέχουν επίσης συσκευασμένο κρέας βιολογικής εκτροφής από την κτηνοτροφική μονάδα σε συσκευασία κενού αέρος έτοιμο τεμαχισμένο σε ατομικές μερίδες…

Τη διακόσμηση και την κατασκευή του καταστήματος επιμελήθηκε η επιχείρηση Gepeto Art Creations.

You might also like