Ο γεωργικός ελκυστήρας MF 7S.210 με 210 ίππους στην κορυφή της Σειράς MF 7S

Από την Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO, μετά τη θερμή υποδοχή των πρόσφατων Σειρών MF 6S και MF 7S, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια παρουσιάζει τώρα τη νέα ναυαρχίδα MF 7S.210 με 210 ίππους που αυξάνει περαιτέρω τις επιλογές σε αυτή την κατηγορία των ακούραστων και ανθεκτικών γεωργικών ελκυστήρων.

 

Με απόδοση 210 ίππων από τον κινητήρα AGCO Power 6,6 λίτρων, μεταξόνιο 2,88 μ. και στάνταρ κιβώτιο Dyna-VT, ο ελκυστήρας MF 7S.210 αποτελεί την τέλεια γέφυρα με το μοντέλο MF 8S.205 με μεταξόνιο 3,05 μ. και κινητήρα 7,4 λίτρων και ισχύ 205 ίππων.

«Στόχος της Massey Ferguson είναι να προσφέρει στους πελάτες το μέγεθος, την ισχύ και τις προδιαγραφές που ικανοποιούν απόλυτα τις προσδοκίες τους» δήλωσε ο Thierry Lhotte, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Massey Ferguson, Ευρώπης & Μέσης Ανατολής. «Τώρα, στην κατηγορία ιπποδύναμης 200 ίππων, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής είτε του ισχυρού MF 7S.210 είτε ενός heavy duty MF 8S με μεγαλύτερο πλαίσιο. Παράλληλα, επιλέγοντας μεταξύ των εκδόσεων Efficient ή Exclusive, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόζουν τον ελκυστήρα στις ιδιαίτερες ανάγκες τους» πρόσθεσε.

Ο νέος ελκυστήρας MF 7S.210 προσφέρει την τέλεια σχέση ισχύος/βάρους για την κατηγορία, πετυχαίνοντας υψηλές επιδόσεις, ευελιξία και απόδοση με χαμηλή συμπίεση του εδάφους. Την ίδια στιγμή, με Μικτό Βάρος Οχήματος (GVW) 14 τόνους και Μικτό Βάρος Συνδυασμού Οχήματος Ρυμουλκούμενου (GCW) 44,5 τόνους ο κινητήρας προορίζεται για τη διαχείριση βαρέων φορτίων και για δραστηριότητες μεταφορών. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Σειράς MF 7S, ο ελκυστήρας MF 7S.210 είναι σχεδιασμένος για απαιτητικούς επαγγελματίες χειριστές, προσφέροντας τα ίδια επίπεδα αντοχής, ευελιξίας, αυτοματοποίησης και επιδόσεων. Κληρονομώντας πολλά χαρακτηριστικά της Σειράς MF 8S – βραβευμένης με τον τίτλο ‘Tractor Of The Year’ – προσφέρει νέα επίπεδα άνεσης, ελέγχου και πρακτικότητας.

Αθόρυβη, άνετη και δροσερή καμπίνα

Οι χειριστές του MF 7S.210 επωφελούνται από σημαντικές βελτιώσεις στην καμπίνα, οι οποίες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε ελκυστήρες της βραβευμένης με τον τίτλο ‘Tractor Of The Year’ Σειράς MF 8S, και περιλαμβάνουν νέο υποβραχιόνιο, χειριστήριο Multipad και βελτιωμένη συνδεσιμότητα. Χάρη στο νέο σύστημα κλιματισμού, η καμπίνα είναι τώρα έως 4C° πιο δροσερή από πριν. Οι χειριστές απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα άνεσης με ένα νέο, πιο αναπαυτικό, στάνταρ κάθισμα με αερανάρτηση.

Ένα προαιρετικό θερμαινόμενο κάθισμα με βελτιωμένο εξαερισμό, εφοδιάζεται με σύστημα DDS – Dynamic Damping System, το οποίο αντιδρά αυτόματα ανάλογα με την ανωμαλία του εδάφους μέσω της εγκάρσιας ανάρτησης. Όλα τα χειριστήρια βρίσκονται σε θέση άμεσης πρόσβασης, διατεταγμένα εργονομικά και διαισθητικά. Το νέο Multipad παρέχει απλό, ολοκληρωμένο έλεγχο με πληκτρολόγιο για τις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται πιο σπάνια.

Εξωτερικά, η φιλοσοφία φώτων LED και μία φωτεινή μπάρα στο καπό, δημιουργούν μία ταυτότητα φωτισμού, ενώ προαιρετικά διατίθενται μέχρι 16 φώτα εργασίας LED. Για λειτουργίες φορτωτή, υπάρχει επίσης η προαιρετική, πρακτική οροφή Visio Roof, που προσφέρει άριστη ορατότητα σε όλο το εύρος ανύψωσης. Βελτιωμένη άνεση προσφέρει ο αναρτώμενος εμπρός άξονας, και η μηχανική ανάρτηση καμπίνας στα μοντέλα Efficient και ένα ενεργό μηχανικό σύστημα για τις εκδόσεις Exclusive.

Ευκρινής οθόνη αφής

 Οι χειριστές θα εκτιμήσουν τις τελευταίες αναβαθμίσεις στο σύστημα Datatronic 5, που διαθέτει πολύ πιο φωτεινή και ευκρινή οθόνη αφής 9” για μείωση της αντανάκλασης. Χρώματα υψηλότερης ανάλυσης και μαύρο φόντο, μαζί με νέες συντομεύσεις στην αρχική σελίδα την καθιστούν πιο φιλική προς το χρήστη. Νέα είναι η προαιρετική λειτουργία MF E-Loader που συνεισφέρει στη μεγαλύτερη ακρίβειας φόρτωσης, παραγωγικότητα και ασφάλεια και επιτρέπει έλεγχο και ρύθμιση της νέας λειτουργίας ανάδευσης κάδου (Bucket Shake).


Αποκλειστικός Εισαγωγέας – Διανομέας της Massey Ferguson στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

You might also like