Συνεργασία ΘΕΟΝΗ με την TFT

Για την 1η χάρτινη συσκευασία φυσικού μεταλλικού νερού στην Ελλάδα

Το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο εμπιστεύτηκε την TFT (TESCO FOOD TECHNOLOGY), για τη δημιουργία της νέας καινοτόμου συσκευασίας σε χαρτοκυτίο και την προώθηση της συσκευασίας στην αγορά.

 

Η ομάδα έμπειρων μηχανικών της TFT, σε συνδυασμό με τον κορυφαίο εξοπλισμό των GALDI και GAMPACK και των χαρτοκυτίων ELOPACK, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, και με τη συνεργασία της πεπειραμένης τεχνικής ομάδας της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, ολοκλήρωσαν και παρέδωσαν την υψηλών προδιαγραφών γραμμή συσκευασίας και επισυσκευασίας του φυσικού μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ, το 1ο και μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό στην Ελλάδα σε χάρτινη, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία. Η χάρτινη αυτή συσκευασία της εταιρίας ELOPACK είναι πιστοποιημένη από την Διεθνή Οργανισμό FSC, ενώ η πρώτη ύλη προέρχεται από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση.

Δηλώσεις

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Η επιτυχής συνεργασία της ΘΕΟΝΗ ΑΕ με την TFT συνέβαλε στην πραγματοποίηση ενός φιλόδοξου βήματος για την εταιρεία μας για τη χάραξη της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TFT AE, Θάνος Θεοδωράτος δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που με αυτό το έργο βοηθήσαμε να γίνει το πρώτο βήμα για την υιοθέτηση της χάρτινης συσκευασίας και στην κατηγορία του νερού, όπως κάναμε και στο παρελθόν στο φρέσκο γάλα το 1986 και στον φρέσκο χυμό το 1989, συνεισφέροντας έτσι κι εμείς από την πλευρά μας στην εξέλιξη της καινοτομίας και βιωσιμότητας. Ευχαριστούμε την ΘΕΟΝΗ ΑΕ που μας επέλεξε και μας εμπιστεύτηκε αυτό το τόσο σημαντικό έργο».

You might also like