Νέα σημαντική συνεργασία της TFT με την Bio-Rad

Η αμερικανική Bio-Rad είναι από τις κορυφαίες στον κλάδο της βιοεπιστήμης

Η TFT (TESCO FOOD TECHNOLOGY), πρωταγωνιστής στις εφαρμογές τεχνολογίας της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών από το 1963, ανέλαβε τη διανομή προϊόντων της Bio-Rad Laboratories για την βιομηχανία τροφίμων, έναν παγκόσμιο ηγέτη στην ανάπτυξη, κατασκευή και προώθηση μίας ευρείας γκάμας καινοτόμων προϊόντων για την έρευνα της βιοεπιστήμης, τον τομέα της κλινικής διάγνωσης και τα εφαρμοσμένα εργαστήρια για την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα του περιβάλλοντος.

 

Η αμερικανική εταιρία Bio-Rad είναι μία από τις κορυφαίες στον κλάδο της βιοεπιστήμης και της επιστήμης τροφίμων, που διακρίνεται για την τεχνογνωσία της, τα συνεχώς εξελισσόμενα συστήματα και μηχανήματα της, καθώς και το εύρος των κατηγοριών τροφίμων και ποτών προς ανάλυση, που είναι σε θέση να εξυπηρετήσει. Με αυτή τη νέα συνεργασία, η TFT αποτελεί το βασικό διανομέα προϊόντων της Bio-Rad για τον ελλαδικό χώρο και πλέον είναι σε θέση να προσφέρει PCR kits μαζί με την τεχνολογία αυτοματοποίησης της Bio-Rad.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία εστιάζει μαζί με τα υψηλής ποιότητας θρεπτικά υποστρώματα, τους χρωμομετρικούς δείκτες και τα ορολογικά αντιδραστήρια, στην ενίσχυση του εργαστηριακού ελέγχου, στην βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων και στη διαχείριση κινδύνων, ελαχιστοποιώντας το χρόνο και το κόστος των μικροβιολογικών και μοριακών αναλύσεων.

Η TFT, προσηλωμένη στο όραμα της για συνεχή ανάπτυξη, συνεχίζει σταθερά να ενισχύει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, μέσω κομβικών και εξελισσόμενων συνεργασιών, ώστε να παρέχει τεχνολογικά καινοτόμες λύσεις και να εξυπηρετεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.


Μάθετε περισσότερα: https://www.tft.gr/tft-nea-simantiki-synergasia-me-tin-bio-rad-laboratories/

You might also like