Γάλα του Μοριά: Λάνσαρε κεφίρ
Από ημιαποβουτηρωμένο γάλα με 1,5% λίπος
Η γαλακτοκομική επιχείρηση Το Γάλα του Μοριά, που έχει δημιουργήσει από το 2011 ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου, λάνσαρε το καλοκαίρι του 2021 το Κεφίρ του Μοριά. Παράγεται στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού στο κεφαλάρι Άργους από ημιαποβουτηρωμένο γάλα με 1,5% λίπος και με προσθήκη καλλιέργειας κεφίρ.
Σύμφωνα με τους παραγωγούς του πρόκειται για ένα «πραγματικό super food με ισχυρή προβιοτική δράση». Βοηθάει σημαντικά σε πεπτικά προβλήματα ενώ είναι ανεκτό από ανθρώπους που έχουν δυσανεξία στην λακτόζη. Υπενθυμίζουμε οτι τα προϊόντα ‘Το Γάλα του Μοριά’ μπορείτε να τα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ σε πέντε νομούς της Πελοποννήσου (Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία), καθώς επίσης και σε νησιά του Αργοσαρωνικού (Πόρος και Ύδρα). Εκτός Πελοποννήσου, τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε αρκετά επιλεγμένα σημεία του Νομού Αττικής.