Νέο Έργο της TFT A.E. στην Βιομηχανία DS MILKA Α.Β.Ε.Ε.

Αυτόματη γραμμή παραγωγής μίνι προϊόντων παγωτού

Η TFT (Tesco Food Technology) ολοκλήρωσε πρόσφατα και με επιτυχία την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, μίας αυτόματης γραμμής παραγωγής μίνι προϊόντων παγωτού στην Βιομηχανία Παγωτού και Γλυκισμάτων DS MILKA ΑΒΕΕ. Η γραμμή αφορά στην παραγωγή (μορφοποίηση), μίνι προϊόντων παγωτού σε ξυλάκι, πυραυλάκι και sandwich, σε διάφορες παραλλαγές.

 

Η πολυπλοκότητα του έργου αποτέλεσε πρόκληση για την τεχνική ομάδα της TFT και τον συνεργαζόμενο κατασκευαστή GramEquipment,  λόγω της ζητούμενης δυνατότητας παραγωγής διαφόρων τύπων παγωτού από μία και μόνο γραμμή, καθώς τέτοιου τύπου γραμμές είναι ελάχιστες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η υλοποίηση του έργου που σχεδιάστηκε, συντονίστηκε από την τεχνική ομάδα της εταιρείας DS MILKA ABEE και την πολύτιμη συνδρομή και καθοδήγηση του Προέδρου Δ.Σ., Χημικού Μηχανικού ΕΜΠ, κου Δημητρίου Μήλκα.

O κ. Δημήτρης Μήλκας, Πρόεδρος της εταιρείας DS MILKA ΑΒΕΕ, δήλωσε για τη νέα επένδυση: «Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη επένδυση της εταιρείας μας με την πλήρως αυτόματη γραμμή προϊόντων παγωτού, όνειρο πολλών ετών. Η συνεργασία μας με την Tesco Food Technology ήταν άψογη και σε χρονικό διάστημα μικρότερο του προβλεπόμενου, εν μέσω παγκόσμιων δυσχερειών, η εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία στέφθηκε από πλήρη επιτυχία. Με αυτή την γραμμή ενισχύεται η παραγωγική μας δυναμική, διατηρώντας απαράμιλλη την ποιότητα των προϊόντων, για την οποία είμαστε γνωστοί στην Ελληνική αγορά».

Ο κ. Θάνος Θεοδωράτος, Πρόεδρος της TFT AE, δήλωσε για το νέο έργο: «Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μας που ολοκληρώσαμε απρόσκοπτα ένα έργο πρόκληση, με τέτοιες απαιτήσεις, το οποίο αποτελούσε μακροχρόνιο στόχο της εταιρείας DS MILKA. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Διοίκηση της DS MILKA, που μας εμπιστεύτηκε και συνεργάστηκε μαζί μας τόσο αρμονικά, ώστε να πραγματοποιηθεί το έργο με απόλυτη επιτυχία».

You might also like