Εκδήλωση για τους ανθρώπους της ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ καλωσόρισε τη νέα χρονιά  με μία εκδήλωση που διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των Διευθυντικών Στελεχών  και του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους 620 ανθρώπους της ΜΕΒΓΑΛ, «που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης, ενώ μοιράζονται τους στόχους της Διοίκησης για διαρκή ανάπτυξη», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσης της εταιρίας.

 

Πιστή στις αξίες της, η εταιρεία τίμησε τους 19 εργαζόμενους, που συνταξιοδοτήθηκαν τα τρία τελευταία έτη, και βράβευσε με χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ κάθε παιδί εργαζομένου που πέτυχε να εισαχθεί στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας το 2021, συνολικά 20 παιδιά. Στη συνέχεια, στο πλαίσιο του θεσμού στήριξης της οικογένειας και καταπολέμησης της υπογεννητικότητας, τον οποίο η ΜΕΒΓΑΛ έχει θεσπίσει από το 2004, δόθηκε χρηματική ενίσχυση 1.000 ευρώ για κάθε γέννηση σε έξι οικογένειες εργαζομένων που απέκτησαν παιδιά το περασμένο έτος.

Οι δύο ισχυροί μέτοχοι της ΜΕΒΓΑΛ: Η Πρόεδρος, Μαίρη Χατζάκου και ο Αντιπρόεδρος, Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

 

Η Πρόεδρος, Μαίρη Χατζάκου, ο Αντιπρόεδρος,  Σπύρος Θεοδωρόπουλος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος, κατά τον χαιρετισμό τους δήλωσαν ότι η αποτίμηση του 2021 ήταν θετική, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω των συνεχών ανατιμήσεων των Α’ & Β’ υλών και της ενέργειας.

Το 2022 η εταιρεία θα συνεχίσει την καλή πορεία που έχει χαράξει,  με χρηστή εταιρική διακυβέρνηση, ανάπτυξη πωλήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επενδυτικό πλάνα και κυρίως καινοτόμα προϊόντα, που ανταποκρίνονται στα πρότυπα μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κλήρωση δώρων για τους εργαζόμενους της ΜΕΒΓΑΛ και ευχές για μία καλή, αποδοτική χρονιά.


Στην κεντρική φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος, η Μαίρη Χατζάκου και ο Μανώλης Τουλγαρίδης (εκπροσώπησε τους συνταξιούχους που τιμήθηκαν).

You might also like