Νέο κατάστημα από το Τυροκομείο «Φλέγγα»

Στον Βόλο, με γνήσια παραδοσιακά προϊόντα

Το νέο της κατάστημα άνοιξε εδώ και λίγες εβδομάδες η τυροκομική επιχείρηση «Φλέγγα», Νικόλαος Χρ. Λαΐτσος & ΣΙΑ. Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Ιωλκού 44, λίγα μέτρα πιο κάτω από την πλατεία Ελευθερίας και σε αυτό πωλούνται  γνήσια παραδοσιακά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα.

 

Σε ένα φιλόξενο και μοντέρνο χώρο, μια ζεστή φωλιά των γεύσεων, οι άνθρωποι της τυροκομικής επιχείρησης από το Βελεστίνο έβαλαν όλο το μεράκι και τη δημιουργικότητά τους δίνοντας τόνο αισιοδοξίας και ελπίδας. Το κατάστημα λειτουργεί με το ωράριο της εμπορική αγοράς και εξυπηρετεί καθημερνά τους καταναλωτές με τον πλούτο των προϊόντων του πάντα σε ελκυστικές τιμές.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων συμβατικών και βιολογικών που παράγονται στο Τυροκομείο, όπως και προϊόντων με χαμηλά λιπαρά: Φέτα ΠΟΠ, Κασέρι ΠΟΠ, Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Βούτυρο, Μανούρι ΠΟΠ, Γιαούρτια διαφόρων ποικιλιών, Ανθότυρο, Ξινοτύρι, Γίδινο Τυρί, Γαλοτύρι, Βαρελίσια φέτα ΠΟΠ, γραβιέρα με αρωματικά. Επίσης, στο νέο κατάστημα διατίθενται και επιλεγμένα τρόφιμα άλλων Ελλήνων παραγωγών.

«Ενισχύουμε το δίκτυό μας με τα σημεία πώλησης στο Βόλο στοχεύοντας στην ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών που όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζουν επιλέγοντας τα προϊόντα μας. Έτσι τους διευκολύνουμε να έχουν ακόμη καλύτερη πρόσβαση στα τυροκομικά και γαλακτοκομικά μας είδη» επισημαίνεται από τον κ. Χρήστο Λαΐτσο, ιδιοκτήτης της εταιρίας «Φλέγγα», η οποία δραστηριοποιείται από τη δεκαετία του ‘50 μένοντας σταθερή στις αξίες της δημιουργίας και της καινοτομίας.

You might also like