Κυκλοφόρησε το 28ο τεύχος του Dairy News

Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2022: Αφιέρωμα ελληνική βιομηχανία παγωτού

Κυκλοφόρησε το 28ο τεύχος του διμηνιαίου κλασικού περιοδικού Dairy News με ένα αφιέρωμα στην Ελληνική βιομηχανία παγωτού. Στο τεύχος παρουσιάζονται τέσσερις σημαντικές έρευνες για την εξέλιξη της παγκόσμιας γαλακτοπαραγωγής κατά το 2021, για  την ελληνική αγελαδοτροφία, τις τιμές των ζωοτροφών και την εξαγωγική δραστηριότητα του ελληνικού γιαουρτιού στη Γερμανία.

 

Το Diary News γιορτάζει τα 90χρονα της Βασιλείου Τυροκομικά από το Αγρίνιο, αξιολογεί την παρουσία των ελληνικών τυροκομικών προϊόντων στη μαζική εστίαση και την τουριστική βιομηχανία ενώ όπως σε κάθε τεύχος παρουσιάζει τις σημαντικότερες εξελίξεις στην Ελλάδα, νέα προσόντα που κυκλοφόρησαν στην αγορά καθώς και πληθώρα τεχνολογικών θεμάτων.

Περιεχόμενα τεύχους

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στάβλοι: Καλύτερα από πριν, όχι ιδανικά

Ενέργεια: ‘Καίει’ τους παραγωγούς

Αναβρασμός για ενισχύσεις & πληρωμές

Βασική Ενίσχυση: Βασικά …προβληματική

Τράπεζες: Πιέζονται για στήριξη αγροτών

Ολιγωρία για το Ελληνικό γιαούρτι

ΠΕΤΕΤ: Όχι σε αυτό το Nutri- Score

Nutri- Score: Προβληματισμός κι εγρήγορση

Φέτα ΠΟΠ: Ποιότητα & προστασία

IFCN: Ανοδικά κινείται η γαλακτοπαραγωγή

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΔΩΔΩΝΗ: Χαλλούμι & φυτικά προϊόντα

Βασιλείου Τυροκομικά: Γιορτάζει 90 χρόνια

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Παγωτό

Παγωτό: Όρθιο στην κρίση

Epik Gelato: Παράδοση στην πλατεία Μαβίλη

OGGI Gelato: Ιταλικό γούστο &  ελληνική μαστοριά

Δημήτρης Ραβάνης: Παράδοση & γεύση της Ρούμελης

Συνέντευξη: Βάσω Τσίτσα, Sweet Ice

ΗYGIENA™ BAX SYSTEM: Ταχύτητα, ευκολία, ακρίβεια και ασφάλεια

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συσκευασία: Το νέο ‘πρόσωπο’ του 2022

Έργο της G. Karras Industrial Flooring

71 Γαλακτοπαραγωγή στη Σουηδία

ΕΡΕΥΝΑ

Αγελαδοτροφία στην Ελλάδα χθες και σήμερα

Διατροφική κρίση- Άρθρο του Γ. Ζέρβα

Willkommen!: Ελληνικό γιαούρτι στη Γερμανία

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Το τυρί στο μενού του εστιατορίου

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέα προϊόντα στην αγορά

You might also like