Τυροκομείο Πιτταρά: Νέα σημαντική πιστοποίηση από την COSMOCERT

Αφορά στην καλή μεταχείριση των ζώων της

Το Τυροκομείο Πιτταρά από τις Μέλανες Νάξου έλαβε πρόσφατα άλλη μια σημαντική πιστοποίηση των διαδικασιών εκτροφής των ζώων της και παραγωγής των προϊόντων της.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο φορέας πιστοποίησης COSMOCERT, «μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε στις 21/01/2022, πιστοποιεί ότι η επιχείρηση: ΠΙΤΤΑΡΑΣ ΕΜΜ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ με Κωδικό Εκμετάλλευσης : EL8201365 και Κωδικό Πιστοποίησης: AWF5100002, τηρεί τις προδιαγραφές του προτύπου καλής μεταχείρισης των ζώων ‘Animal Welfare Certified’ της COSMOCERT για τη δραστηριότητα: ‘Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής & λοιπά βοοειδή’».

Όπως αναφέρει η εταιρία στη σχετική ανακοίνωσή της: «Προσφέρουμε πάντα το πιο φυσικό, υγιεινό και ποιοτικό προϊόν σε εσάς και τα παιδιά σας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα μας. Πρωτοπορώντας, είμαστε η πρώτη μονάδα αγελάδων γαλακτοπαραγωγής στην Ελλάδα με πιστοποιητικό από την COSMOCERT για την καλή μεταχείριση και την ευζωία των ζώων μας».


Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η ίδια μονάδα έλαβε ένα εξίσου σημαντικό πιστοποιητικό για την εκτροφή των ζώων της με μη γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές.

You might also like