Τριπλή Βράβευση της Kapelis Packaging στα Green Awards

 Για το Σύστημα Halopack για μείωση του πλαστικού έως και κατά 90%

H Kapelis Packaging έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στην τελετή απονομής των Green Awards 2022, ατακτώντας μεταξύ άλλων και τον κορυφαίο τίτλο “Brand of the Year 2022”.

 

Στόχος των Green Awards 2022 της Boussias είναι να προβάλλουν την καινοτομία, επιβραβεύοντας τις διαδικασίες ανάπτυξης και τις υπηρεσίες με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη, τις βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, την αποδοτική χρήση ενέργειας και επιπλέον να αναδείξουν όλα τα προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-friendly, Recyclable, Reusable και Zero Waste. Η υποψηφιότητα της Kapelis Packging αφορούσε τo σύστημα συσκευασίας Halopack για μείωση του πλαστικού έως και κατά 90%.

 

Αναλυτικά τα βραβεία που κατέκτησε και οι κατηγορίες όπου διακρίθηκε η Kapelis Packaging:

  • Brand of the Year: Σύστημα Halopack by Kapelis Packaging.
  • Green Technology Concept: Xρυσό βραβείο για το Σύστημα Halopack.
  • Green Project: Xρυσό βραβείο για το Σύστημα Halopack.

Η διάκριση του Συστήματος Halopack, έρχεται ως επιστέγασμα της διαρκούς επένδυσης της εταιρείας σε έμψυχο δυναμικό, υποδομές και καινοτόμες τεχνολογίες. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της Kapelis Packaging, έχουν εκκινήσει ήδη οι διαδικασίες υλοποίησης εγχώριας γραμμής παραγωγής, με στόχο την παραγωγή των σκευών Halopack στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί, μέχρι το τέλος του 2022.

You might also like