T5 Dynamic Command από την  New Holland

Η New Holland Agriculture διευρύνει τη δημοφιλή σειρά τρακτέρ T5 με νέα μοντέλα Dynamic Command™.

Εξαιρετικά ευέλικτο τρακτέρ που παρέχει αξιόπιστα τη μέγιστη παραγωγικότητα σε μικτές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις όπου οι εργασίες με φορτωτή και οι μεταφορές αποτελούν βασικές πτυχές της καθημερινότητας, καθώς και σε εργασίες που απαιτούν δυνατό PTO, όπως η κοπή χόρτων, η χορτοδεσία, το ελαφρύ όργωμα και η προετοιμασία του εδάφους.

 

Ο Sean Lennon, επικεφαλής της Παραγωγής Τρακτέρ, εξηγεί: «Η σειρά T5 έχει εξαιρετικά ευέλικτα τρακτέρ ιδανικά για κτηνοτροφικές, γαλακτοκομικές και μικτές επιχειρήσεις. Επιτρέπουμε στους πελάτες μας να βρουν το τρακτέρ που ταιριάζει στις απαιτήσεις τους και σήμερα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε τρία κιβώτια ταχυτήτων: Electro Command, Auto Command συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης με πολλά βραβεία και τώρα και το Dynamic Command. Αυτά τα μοντέλα είναι τέλεια για μικτές και μεσαίου μεγέθους κτηνοτροφικές επιχειρήσεις που ψάχνουν για τρακτέρ για όλες τις χρήσεις, με υψηλή απόδοση και επίπεδο άνεσης».

 Κιβώτιο ταχυτήτων

Το σασμάν 24×24 Dynamic Command με οκτώ αυτόματες σχέσεις semi-powershift έχει σχεδιαστεί για αποδοτικότητα. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία ταχυτήτων και στις τρεις περιοχές, οι οποίες αντιστοιχούν στις σχέσεις που χρησιμοποιούνται συχνότερα για εργασίες στο χωράφι ή στον δρόμο. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στον χειριστή να ταιριάξει την ταχύτητα του τρακτέρ με την εργασία με ακρίβεια, χωρίς να αλλάξει περιοχή, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Με ανεξάρτητους συμπλέκτες για εμπρός και όπισθεν διασφαλίζει ελεγχόμενη ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα, ακόμη και σε απότομες κλίσεις, ενώ η αλλαγή περιοχής είναι αυτοματοποιημένη.

Η ανταπόκριση του κιβωτίου ταχυτήτων παρέχει στιγμιαία αλλαγή κατεύθυνσης, ιδανική για εργασίες με φορτωτή, που μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ πιο γρήγορα και ομαλά. Μαζί με χαρακτηριστικά όπως το StartStop που επιτρέπει την εργασία με φορτωτή χωρίς συμπλέκτη σε χαμηλές ταχύτητες, έχει ως αποτέλεσμα την άνεση λειτουργίας, τη μειωμένη κόπωση και τη βελτιωμένη παραγωγικότητα.

 

Κινητήρας

Η σειρά T5 Dynamic Command διαθέτει τον δοκιμασμένο τετρακύλινδρο κινητήρα NEF, 4,5 λίτρων που αναπτύχθηκε από την FPT Industrial, με μέγιστη ισχύ 140 hp και μέγιστη ροπή 630 Nm στις 1.300 στροφές ανά λεπτό, στο μοντέλο T5.140 στην κορυφή της σειράς. Η καμπύλη μεταφοράς έχει βελτιστοποιηθεί για να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση καυσίμου, πέρα από την υψηλή απόδοση του τρακτέρ κατά την εργασία στο δρόμο.

Ανταποκρίνεται στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς εκπομπής καυσαερίων Stage V (Φάσης 5) με τον κινητήρα NEF και το σύστημα HI-eSCR2 που αναπτύχθηκε από την FPT Industrial, που ελαχιστοποιεί το λειτουργικό κόστος και προσφέρει επιπλέον πλεονεκτήματα από το συμπαγές μέγεθος, χωρίς την ανάγκη για σύστημα EGR και την απλή διάταξη.

Ευελιξία & άνεση

Το T5 Dynamic Command έχει την ευελιξία που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σειράς T5. Μόλις 2.695mm ύψος, με 2.490mm μεταξόνιο και κλειστή γωνία στροφής 550, είναι εξαιρετικά ευκίνητο και ευέλικτο – ένα αδιαμφισβήτητο προσόν για εργασίες με φορτωτή σε κτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Διαθέτει την αναγνωρισμένη και εξαιρετικά αθόρυβη καμπίνα Horizon™, που προσφέρει το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην κατηγορία της, με εξαιρετική εργονομία και εύχρηστα χαρακτηριστικά της κονσόλας SideWinder™. Το νέο άνοιγμα οροφής με πολύ μεγάλη ορατότητα, μαζί με το μονοκόμματο παρμπρίζ και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, παρέχουν ασύγκριτη ορατότητα, γύρω από την καμπίνα και ψηλά μέχρι τον ανυψωμένο κουβά – τέλειο για εργασίες με φορτωτή.

Μοντέλο T5 Dynamic

Command

T5 Auto

Command

Μέγιστη Ισχύς

(hp)

Ονομαστική Ισχύς (hp)
T5.110 X X 110 110
T5.120 X X 120 120
T5.130 X X 131 131
T5.140 X X 140 140

Η New Holland αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Παύλος Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε.

You might also like