Βραβείο Red Dot στη Massey Ferguson

'Σχεδιασμός Προϊόντος 2022' για τη σειρά γεωργικών ελκυστήρων MF 5S

Η Massey Ferguson, παγκόσμια εμπορική επωνυμία της AGCO, έλαβε το διάσημο βραβείο Red Dot: Σχεδιασμός Προϊόντος 2022 για ΤΗΝ απλή και αξιόπιστη σειρά γεωργικών ελκυστήρων MF 5S .

 

Μια διεθνής κριτική επιτροπή επαγγελματιών από όλο τον κόσμο αξιολόγησε το MF 5S ως προς την ποιότητα του σχεδιασμού και τον βαθμό καινοτομίας του και ακολουθεί το MF 8S που έλαβε το ίδιο υψηλού κύρους βραβείο το 2021. «Το ‘Red Dot’ είναι το βραβείο για τον σχεδιασμό υψηλής ποιότητας. Η ανάδειξη του νικητή από μια τόσο ισχυρή ομάδα συμμετεχόντων αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής ποιότητας του προϊόντος», δήλωσαν οι κριτές του βραβείου.

«Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε το βραβείο Red Dot», λέει ο Thierry Lhotte, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Massey Ferguson, στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή. «Από το λανσάρισμά του το MF 5S απέκτησε γρήγορα μια εξαιρετική φήμη ως ο καλύτερος γεωργικός ελκυστήρας γαλακτοπαραγωγής και κτηνοτροφίας στην κατηγορία του. Ένα εξαιρετικό ‘πολυεργαλείο’ – το MF 5S έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να χειρίζεται ένα ευρύ φάσμα εργασιών με ευκολία και άνεση. Αυτό το βραβείο δείχνει ξεκάθαρα τον εξαιρετικό σχεδιασμό του, με το στενό χαμηλό καπό που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα. Μαζί με την απλή και αξιόπιστη λειτουργία του, προσφέρει ακτίνα στροφής 4 μέτρων κορυφαία στον κλάδο και πολλά άλλα πρακτικά χαρακτηριστικά για απαράμιλλη ευελιξία», προσθέτει.

«Το MF 5S είναι πραγματικά ‘Born to Farm’. Είναι ο άξιος διάδοχος μιας εμβληματικής οικογένειας τρακτέρ με χαμηλό καπό – που χρονολογείται από το διάσημο MF 3000 του 1993. Κερδίζοντας το διάσημο βραβείο Red Dot: Σχεδιασμός Προϊόντος 2022 δείχνει πως η Massey Ferguson θέτει τα πρότυπα σε αυτή τη σημαντική κατηγορία», συνεχίζει ο Jérôme Aubrion, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Massey Ferguson, στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

«Το MF 5S συνδυάζει τις μικρές διαστάσεις που απαιτούνται από τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες μικτών καλλιεργειών με τις εξαιρετικές επιδόσεις και την ευκολία χρήσης για τις αροτραίες εργασίες. Ως πραγματικό πολυδύναμο εργαλείο, η σειρά προσφέρει την κατάλληλη επιλογή ισχύος και προδιαγραφών για όλες τις εφαρμογές. Αυτοί οι σύγχρονοι ελκυστήρες προσφέρουν επίσης απλή λειτουργία και βελτιωμένα χαρακτηριστικά με χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας», καταλήγει.


Αποκλειστικός Εισαγωγέας – Διανομέας της Massey Ferguson στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

You might also like