Επταπλή διάκριση για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ

Στα Mediterranean Taste Awards 2022- Πλατινένιο βραβείο για το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο και την ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π.

 Η ΗΠΕΙΡΟΣ συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στον διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards και κατόρθωσε να κατακτήσει συνολικά 7 βραβεία για τα προϊόντα της, μεταξύ αυτών δύο πλατινένια.

 

Συγκεκριμένα, το Κατσικίσιο Λευκό Τυρί και ηΒιολογική Φέτα Π.Ο.Π. απέσπασαν το Πλατινένιο Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης, την ανώτατη διάκριση στην κατηγορία Τυροκομικά Προϊόντα, ενώ η παραδοσιακή  Φέτα Π.Ο.Π., η  Αλειφωτή και το Σαγανάκι (το οποίο προς το παρόν διατίθεται μόνο στις αγορές του εξωτερικού) κατέκτησαν το Χρυσό Βραβείο. Στον διαγωνισμό διακρίθηκαν, επίσης, το Ταλαγάνι και το  Ελαφρύ (Λευκό) Τυρί αποσπώντας από ένα Ασημένιο Βραβείο.


Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά με τη βράβευση: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που 7 ελληνικά προϊόντα, τα οποία παράγονται με μεράκι, αφοσίωση και τις αυστηρότερες προδιαγραφές στο εργοστάσιό μας στην Άρτα, ξεχώρισαν για τη γεύση τους σε έναν κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό, όπως τα Mediterranean Taste Awards».


Τα Mediterranean Taste Awards έχουν στόχο να τονίσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής, μέσω της ανακάλυψης και προβολής των πιο καινοτόμων, εξαιρετικών σε γεύση προϊόντων. Τα brands τροφίμων και ποτών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό αξιολογούνται από μία ομάδα κορυφαίων επιστημόνων τροφίμων και ειδικών στη γαστρονομία.

 

You might also like