Βραβείο για το  MF 5S.145 Dyna-6

'Τρακτέρ Ισπανίας 2022' στην κατηγορία 101-200hp το τρακτέρ της Massey Ferguson

Το εξαιρετικά ευέλικτο και βραβευμένο MF 5S.145 Dyna-6  της Massey Ferguson, έλαβε περαιτέρω αναγνώριση σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (ETSIAAB) του Universidad Politécnica της Μαδρίτης, όπου πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Tractor of Spain 2022, στις 22 Απριλίου.

 

Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους εμπειρογνώμονες γεωργικών μηχανημάτων Enric Armengol Esplugas, Miguel Cervantes Villamuelas, Victor Sánchez-Girón, Juan José Ramírez Montoro και Heliodoro Catalán, σε συνδυασμό με την ψηφοφορία του κοινού, απένειμε στο MF 5S.145 Dyna-6 το βραβείο Tractor of Spain 2022 στην κατηγορία 101-200hp.

Αυτό το βραβείο, μαζί με το βραβείο Red Dot Award για τον καλύτερο Σχεδιασμό Προϊόντος 2022 – που έλαβε στα τέλη Μαρτίου – αναδεικνύει το απλό και αξιόπιστο MF 5S ως ένα εξαιρετικό τρακτέρ στην κατηγορία του. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει στενό καπό για εξαιρετική ορατότητα (μόλις 4 μέτρα μπροστά από το τρακτέρ), στενή ακτίνα στροφής 4 μέτρων για εξαιρετική ευελιξία, καθώς και απλή και αξιόπιστη λειτουργία για απαράμιλλη ευελιξία, καθιστώντας αυτό το Massey Ferguson τον καλύτερο συνδυασμό τρακτέρ-φορτωτή στην κατηγορία του σε αυτό το ανταγωνιστικό τμήμα της αγοράς.

«Όλοι στη Massey Ferguson είναι ενθουσιασμένοι που το MF 5S.145 Dyna-6 κέρδισε αυτό το υψηλού κύρους βραβείο, το οποίο αποδεικνύει ότι η Massey Ferguson θέτει τα πρότυπα σε αυτόν τον σημαντικό τομέα της αγοράς. Από την κυκλοφορία της, η σειρά MF 5S απέκτησε γρήγορα εξαιρετική φήμη. Συνδυάζει τις μικρές διαστάσεις που απαιτούν οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες μεικτών καλλιεργειών με εξαιρετικές επιδόσεις, εργονομία και άνεση για τις αροτραίες εργασίες. Ένα πραγματικό πολυδύναμο εργαλείο, το MF 5S προσφέρει τη σωστή επιλογή ισχύος και προδιαγραφών για όλες τις εφαρμογές. Αυτοί οι σύγχρονοι γεωργικοί ελκυστήρες προσφέρουν επίσης απλή λειτουργία και βελτιωμένα χαρακτηριστικά με χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας. Το MF 5S.145 Dyna-6 αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και οικονομικά όλες τις προκλήσεις και τις εργασίες στο αγρόκτημα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για εργολάβους, γαλακτοπαραγωγούς, κτηνοτρόφους, αγρότες και άλλους παραγωγούς.», λέει ο Jérôme Aubrion, Διευθυντής Marketing Massey Ferguson, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.


Αποκλειστικός Εισαγωγέας – Διανομέας της Massey Ferguson στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

You might also like