Η INOX DESIGN KATERIS στην έκθεση ANUGA 2022 

Διεθνής παρουσία της εταιρίας στην κορυφαία έκθεση τροφίμων

Στο δρόμο για ένα παραγωγικό και δίκαιο σύστημα τροφίμων η παγκόσμια βιομηχανία βιώνει μια δυναμική αλλαγή που καθορίζει τον οδικό χάρτη με διαφάνεια, εμπιστοσύνη-συνεργασία και με νέες τάσεις για δυναμικούς μετασχηματισμούς.

 

Σε αυτό το βιομηχανικό σύστημα η INOX DESIGN KATERIS S.A., μια κάθετη μονάδα παραγωγής μηχανημάτων που δραστηριοποιείται τα τελευταία 35 χρόνια τόσο στο σχεδιασμό όσο στην κατασκευή και εμπορία μηχανημάτων για την γαλακτοκομική και τυροκομική βιομηχανία, επαναστατεί και πρωτοπορεί στην εξέλιξη, δείχνοντας τον δρόμο και στις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου της.

Η INOX DESIGN KATERIS S.A. με διεθνή παρουσία, συμμετείχε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στην ευρωπαϊκή έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga Food Tech 2022 που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία, στην Γερμανία και με την δυναμική της κυριάρχησε στα μάτια των ευρωπαίων ανταγωνιστών της. Η κορυφαία έκθεση τροφίμων και ποτών  κόσμο Anuga που ολοκληρώθηκε φέτος με επιτυχία στην Κολωνία, στην Γερμανία, έφερε κοντά την βιομηχανική κοινότητα και δημιούργησε ένα θετικό πνεύμα αισιοδοξίας.

 

Σε αυτήν την έκθεση η εταιρία INOX DESIGN KATERIS S.A., με την απαράμιλλη διορατικότητα, την επιμονή και την εργατικότητα των ανθρώπων της, έδειξε τον δρόμο της εξέλιξης, τον δρόμο νέων ιδεών που απλά δεν μένουν αλλά πραγματοποιούνται κιόλας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διεθνή έκθεση πλήθος κόσμου είτε ως επισκέπτες είτε ως ανταγωνιστές, παρευρέθηκαν στο περίπτερο της NOX DESIGN KATERIS S.A. και θαύμασαν από κοντά  τα μηχανήματα και τις δυνατότητες τους.

Δήλωση Ιωάννη Κατέρη

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την έκθεση την επισκεπτόταν ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της Ιωάννης Κατέρης επί 22 χρόνια ως επισκέπτης και οραματιζόταν την στιγμή που και η δική του εταιρία θα έπαιζε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.  Χαρακτηριστικά με το τέλος της παρουσίας της εταιρίας στην έκθεση δηλώνει: «Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και επίμονης έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να στεκόμαστε πλέον ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου μας. Όλα αυτά φυσικά δεν θα γινόταν αν δεν είχαμε την στήριξη των πελατών μας, οι οποίοι συνεχίζουν να μας στηρίζουν μέχρι και σήμερα, επιλέγοντας την INOX DESIGN Kateris S.A. ως σύμμαχο στην προσπάθεια τους, να προσφέρουν πρώτης ποιότητας προϊόντα στην κουζίνα όλων μας. Η παρουσία μας στη φετινή έκθεση της Anuga Food Tech, αποτελεί αφετηρία για μία δυναμική και πολλά υποσχόμενη παρουσία της εταιρίας μας σε παγκόσμιο επίπεδο, κάνοντας ταυτόχρονα αισθητό τον βαθμό στον οποίο μπορεί να φανεί ανταγωνιστική η ελληνική βιομηχανία στο χώρο της επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων».

You might also like