Η ΔΕΛΤΑ στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συνεργασία με τα καταστήματα Σκλαβενίτη- Για την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, η οποία εορτάστηκε την 1η Ιουνίου, αλλά και τα 70 χρόνια παρουσίας της στη χώρα μας,  μάς υπενθυμίζει ότι «είμαστε φτιαγμένοι από γάλα» στηρίζοντας για μια ακόμα φορά το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τα καταστήματα Σκλαβενίτη στο πλαίσιο του προγράμματος «Απλές Πράξεις Μεγάλης Αξίας».

 

Συγκεκριμένα από 26 Μαΐου έως 8 Ιουνίου, με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων ΔΕΛΤΑ αποκλειστικά από τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, συμβάλλει στην κάλυψη των ετήσιων αναγκών φρέσκου γάλακτος  των παιδιών που ζουν στις δομές του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η ουσιαστική αυτή ενέργεια προσφοράς, αποτελεί μέρος της μεγάλης δράσης της ΔΕΛΤΑ «Φροντίδα και Χαμόγελα», για τη στήριξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας, στο πλαίσιο του διευρυμένου Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, με στόχο την ενίσχυση της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ όρισε την 1η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος για να υπενθυμίσει την τεράστια αξία που έχει το γάλα για την υγεία, την ανάπτυξη και την περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου πληθυσμού. Διαχρονικά, η ΔΕΛΤΑ στέκεται  με ευαισθησία στο πλάι συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη προσφέροντας τρόφιμα και υλοποιώντας δράσεις, που αποδεικνύουν την ανθρωποκεντρική της αντίληψη.

You might also like