Το MILKO κάνει την αρχή για ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Πιστοποιημένες πρώτες ύλες και νέα συσκευασία για το δημοφιλές ρόφημα

Το αγαπημένο σοκολατούχο ρόφημα μικρών και μεγάλων χρησιμοποιεί αποκλειστικά και κατά 100% κόκκους κακάο εξαιρετικής ποιότητας προερχόμενους από φάρμες που διαθέτουν τη διεθνή πιστοποίηση της Rainforest Alliance.

 

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, στόχος είναι η διασφάλιση της βελτίωσης των μέσων διαβίωσης των αγροτών καλλιεργητών κακάο και των δασικών κοινοτήτων, η προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή. Έναν κόσμο, όπου άνθρωποι και φύση είναι σε αρμονία. Η σφραγίδα της Rainforest Alliance έρχεται για να ενισχύσει το μήνυμα του MILKO «Kάνουμε έναν καλύτερο πλανήτη αληθινό».

Είναι αυτό όμως αρκετό; Για το MILKO, όχι.

Έτσι, κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για το περιβάλλον σε επίπεδο συσκευασίας. Το νέο μπουκάλι MILKO είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό (φιάλη από 35% rPet), ενώ διαθέτει και μη αποσπώμενο καπάκι, το οποίο ανακυκλώνεται πλήρως μαζί με το σώμα της φιάλης, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Επιπλέον, το MILKO κάνει ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση μείωσης του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, μετατρέποντας σταδιακά όλες τις φιάλες του από λευκό pet σε διάφανο PET με χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού (clear r-PET), ενισχύοντας την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία.

You might also like