Έργα σε παραγωγικές μονάδες από την ΙΝΟΧ ANIFANTIS

Σε Ηλεία, Κρήτη αλλά και τις ΗΠΑ

Σημαντικά έργα σε διάφορες παραγωγικές μονάδες ολοκλήρωσε τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρία ΙΝΟΧ ANIFANTIS η οποία αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής μηχανημάτων η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα της επεξεργασίας γάλακτος και τροφίμων. Τα τελευταία χρόνια έχει εξειδικευτεί στο τομέα των ανοξείδωτων κατασκευών και ειδικότερα στο σχεδιασμό – κατασκευή μηχανημάτων και εξοπλισμού για βιομηχανίες γάλακτος – τροφίμων.

 

Ένα από τα τελευταία πρότυπα έργα που υλοποίησε η εταιρία Ανυφαντής είναι η εγκατάσταση νέου εξοπλισμού παραγωγής φρέσκου γάλακτος και γιαουρτιού για την εταιρεία Φάρμα Ηλείας (στην κεντρική φωτογραφία). Μετά την ανάθεση του έργου, η ΙΝΟΧ ANIFANTIS προχώρησε στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάστασή του στο εργοστάσιο της Φάρμας στα Καβάσιλα Ηλείας.

Η ανάθεση του έργου για την παραγωγή φρέσκου γάλακτος περιλαμβάνει την εγκατάσταση παστερίωσης 5.000lt/h, αυτοκαθαριζόμενου διαχωριστή 5.000 lt/h, ομογενοποιητή 5.000lt/h και αποσμοιωτή 5.000lt/h. Η παστερίωση σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της ΙΝΟΧ ANIFANTIS. Στο τμήμα του γιαουρτιού, κατασκευάστηκαν και εγκαταστάθηκαν δύο συσκευαστικές μηχανές γιαουρτιού για περιέκτες 1 kg και 200 gr.

Άλλο ένα έργο που επέκτεινε την δραστηριότητα της εταιρίας στη διεθνή αγορά είναι η κατασκευή και εγκατάσταση αυτόματης συσκευαστικής μηχανής γιαουρτιού για την εταιρεία Esti Foods στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Άλλη μια εταιρεία που εμπιστεύτηκε και ανέθεσε την κατασκευή και εγκατάσταση μονάδας παραγωγής φρέσκου γάλακτος και γιαουρτιού είναι η Φάρμα Σελλιά στα Σελλιά Ρεθύμνου Κρήτης. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει ολοκληρωμένο συγκρότημα παστερίωσης, εμφιαλωτική μηχανή γάλακτος και δύο συσκευαστικές μηχανές γιαουρτιού.


Τα παραπάνω αποτελούν έργα που υλοποίησε η ΙΝΟΧ ANIFANTIS με στόχο την συνεχή προσπάθεια για υπεύθυνο σχεδιασμό, αξιόπιστη κατασκευή και συνεχή υποστήριξη των έργων που αναλαμβάνει.

You might also like