Η Be Safer ενσωματώθηκε στην VELTIA

Δραστηριοποίηση και στον συμβουλευτικό τομέα του Τουρισμού και του Τροφίμου

O Όμιλος Εργαστηρίων VELTIA Labs for Life®» – μέλος των ομίλων Tentamus® και Redestos – στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής του, προχώρησε στην περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα, δημιουργώντας έναν νέο κλάδο δραστηριοποίησης στον συμβουλευτικό τομέα του Τουρισμού και του Τροφίμου.

 

Συγκεκριμένα, η Be Safer® μέλος του ΣΕΤΕ, η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενσωματώθηκε στον Όμιλο Εργαστηρίων VELTIA Labs for Life®. Οι δύο εταιρίες συνεργάζονταν στενά τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον Τουριστικό Κλάδο, μέσω του πετυχημένου και προσαρμοσμένου στις ανάγκες του κλάδου πακέτου υπηρεσιών Tourism Analysis Package Pro (TAPP).

Οι ολιστικές υπηρεσίες συνδυάζουν:

Εργαστηριακές αναλύσεις σε τρόφιμα, νερά, περιβάλλον, απόβλητα.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες φιλοξενίας, διασφάλισης ποιότητας υπηρεσιών, βιωσιμότητας και περιβαλλοντικών όρων.

Προγράμματα εκπαίδευσης & Διαχείρισης κρίσεων. καλύπτοντας: ξενοδοχεία – κρουαζιερόπλοια – εστίαση.

Η ανάγκη εφαρμογής των συστημάτων αυτοελέγχου στις Τουριστικές Μονάδες είναι απαραίτητη προκειμένου να οχυρωθεί η εφαρμογή των διαδικασιών ασφάλειας και ποιότητας. Η εκρηκτική ανάπτυξη του τουρισμού στις περιοχές δραστηριοποίησης των εταιριών μας το καθιστά πιο αναγκαίο από ποτέ. Στοχεύοντας σε ένα υψηλής αξίας Τουριστικό προϊόν βιώσιμο στο χρόνο.

Ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η διευκόλυνση των τουριστικών επιχειρήσεων στην καθημερινή τους λειτουργία, προλαμβάνοντας και επιλύοντας προβλήματα. Πυλώνας αυτής της στρατηγικής συνεργασίας αποτέλεσε η πλήρως ταυτισμένη εταιρική κουλτούρα σχετικά με την Ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, την Αξιοπιστία και τη συνεχή Ανάπτυξη.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, “Πρόκειται για μια συνεργασία που θα οδηγήσει άμεσα σε επιπλέον επενδύσεις στον συμβουλευτικό κλάδο του τροφίμου και του πόσιμου ύδατος. Δράσεις οι οποίες και θα ανακοινωθούν σύντομα. Φιλοδοξία μας είναι να αισθάνονται οι συνεργάτες μας ασφαλείς μέσω των υπηρεσιών της Be Safer, έχοντας ως στόχο το βέλτιστο μέσω του ομίλου της VELTIA“.

Δηλώσεις στελεχών

Ο κύριος Θύμης Ευθυμιάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εργαστηρίων “VELTIA Labs for Life®” τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε καταλήξει σε συμφωνία για τη στρατηγική ενσωμάτωση της Be Safer στον Όμιλο VELTIA Labs for Life, μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας. Η εξειδίκευσή τους στις υπηρεσίες στον τομέα της Φιλοξενίας είναι το πρώτο βήμα που επιτρέπει την έναρξη περαιτέρω στρατηγικών επενδύσεων της Veltia στη δημιουργία συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τρόφιμα και πόσιμο νερό σε όλες τις περιοχές του Ομίλου Veltia, ενώ επίκεινται περαιτέρω ανακοινώσεις».

Από την πλευρά του ο κύριος Γιάννης Τσιριγωτάκης, Συνιδρυτής “Be Safer”, δήλωσε: «Βασικός πυλώνας της στρατηγικής μας συνεργασίας με τη Veltia υπήρξε η πλήρως ευθυγραμμισμένη εταιρική κουλτούρα και των δύο οργανισμών όσον αφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην αξιοπιστία και στη συνεχή ανάπτυξη. Με την ένταξη στον Όμιλο Veltia, η Be Safer θα μπορεί πλέον να παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της όχι μόνο σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες όπου ο κλάδος της φιλοξενίας είναι σημαντικός, όπως η Κύπρος, η Τουρκία και άλλες».

You might also like