Ανακαλύψτε τα οφέλη του leasing στα επαγγελματικά οχήματα με τις λύσεις της LeasePlan Ελλάδας στην 7η έκθεση MDF EXPO

Τα πάντα για το leasing επαγγελματικών οχημάτων θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν οι επισκέπτες στο περίπτερο της LeasePlan Ελλάδας, η οποία συμμετέχει στην 7η έκθεση MDF EXPO, που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES.

Η LeasePlan Ελλάδας, κορυφαία  στην παροχή αυτοκινήτου ως υπηρεσία (Car-as-a-Service), δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003 και είναι 100% θυγατρική της LeasePlan Corporation N.V.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, έχει διαγράψει δυναμική και σταθερά ανοδική πορεία, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες (end-to-end) υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών της.

Η LeasePlan δεσμεύεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην μετάβαση προς την κινητικότητα μηδενικών εκπομπών και στοχεύει να επιτύχει καθαρές μηδενικές εκπομπές από τον χρηματοδοτούμενο στόλο της έως το 2030.

Σήμερα, διαχειρίζεται περίπου 40.000 αυτοκίνητα. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας παγκοσμίως, η αποστολή της LeasePlan είναι να παρέχει το what’s next στην βιώσιμη μετακίνηση, ώστε να μπορούν οι πελάτες της να εστιάσουν στο what’s next για αυτούς.

 

You might also like