Γιώτσας, Ελασσόνα: Νέο λογότυπο και νέο προϊόν

Η τυροκομική εταιρία αναβάθμισε τη συσκευασία της και σχεδιάζει για το αύριο

Η Γιώτσας Τυροκομικά Προϊόντα Ελασσόνας, είναι μια ιστορική τυροκομική εταιρία η οποία διαθέτει τυροκομείο στην Γαλανόβρυση Ελασσόνας και συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια δραστηριότητας. Τα ‘γιόρτασε’ με αναβάθμιση της αισθητικής των συσκευασιών της ενώ ετοιμάζει ένα νέο προϊόν.

 

Ο Χαράλαμπος Γιώτσας, γιος ενός εκ των ιδιοκτητών της εταιρίας και τρίτη γενιά στο τυροκομείο,  έχει σπουδάσει Τεχνολογία Τροφίμων στην Θεσσαλονίκη κι έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

«Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε πιο ενεργά στο εμπόριο γάλακτος. Διαθέτουμε δίκτυο 80 κτηνοτρόφων από τους οποίους συλλέγουμε γάλα και, εφόσον κρατήσουμε αυτό που θέλουμε εμείς για τις ανάγκες μας, διανέμουμε  το υπόλοιπο  σε εργοστάσια επεξεργασίας για παραγωγή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων» μας ενημερώνει. Η Γιώτσας επεξεργάζεται 1.500 τόνους γάλα για τη δική της παραγωγή κι εμπορεύεται περίπου 3.500 τόνους γάλα.

Εκσυγχρονισμός

Αυτήν τη στιγμή,  κύριος στόχος της Γιώτσας, έτσι όπως τον έχουν θέσει τα μέλη της τρίτης γενιάς, είναι ο εκσυγχρονισμός της παράδοσης, με βάση τις σπουδές τους αλλά και την εμπειρία που έχει συσσωρεύσει η εταιρεία.

«Ξεκινήσαμε όχι από το προϊόν αυτό καθαυτό, αλλά από το branding» μας λέει ο Χαρ. Γιώτσας και μας δείχνει τις νέες, εκπληκτικές συσκευασίες που χρησιμοποιεί. «Παλαιότερα,  η εταιρεία είχε έναν πιο ‘παραδοσιακό’ χαρακτήρα στις συσκευασίες της κι εμείς θελήσαμε να τον εκμοντερνίσουμε. Παράλληλα, αυτό το διάστημα, σχεδιάζουμε ένα νέο προϊόν, στην κατηγορία της φέτας, κάτι καινοτόμο, που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Πάμε με αργά βήματα…».

You might also like