Ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής φέτας παρουσιάζει η Ηλίας Παραλίδης Α.Ε. στην 7η έκθεση MDF EXPO

Μια πολύ σημαντική εταιρεία στον χώρο της κατασκευής μηχανημάτων παραγωγής και επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων, με εξειδίκευση στην φέτα, η Ηλίας Παραλίδης Α.Ε., συμμετέχει στην 7η έκθεση MDF EXPO, στις 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES.

Η Ηλίας Παραλίδης Α.Ε. δραστηριοποιείται  από το 1974 στην κατασκευή μηχανημάτων παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων από ανοξείδωτο χάλυβα. Σκοπός της εταιρείας είναι η δημιουργία και τελική διάθεση αξιόπιστου και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού στις βιομηχανίες παραγωγής και επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων και λοιπών τροφίμων.

Με εξειδίκευση στην κατασκευή ολοκληρωμένης γραμμής παραγωγής φέτας, η Ηλίας Παραλίδης Α.Ε. έχει επιπλέον την εμπειρία και τη δυνατότητα να σχεδιάζει και να κατασκευάζει οποιαδήποτε άλλη ανοξείδωτη κατασκευή θα ικανοποιούσε τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Μια από τις πετυχημένες κατασκευές της είναι η αναβαθμισμένη εκδοχή της ανοξείδωτης δεξαμενής ωρίμανσης φέτας. Κατασκευάζεται τυπικά σε 3 μεγέθη, εκτός αν ο πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Παρουσιάζεται σε βελτιωμένη έκδοση με σκοπό την εύκολη κι ασφαλή χρήση της.

 

You might also like