Ενημερωθείτε για τις γραμμές παραγωγής γάλακτος & τυριού από την AS HELLAS στην 7η έκθεση MDF EXPO

Εδώ και 25 χρόνια, η AS HELLAS σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί αυτόματες γραμμές παραγωγής για Γαλακτοβιομηχανίες και Τυροκομεία. Κάθε εγκατάσταση είναι μελετημένη για τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη. Η εταιρεία έχει αναπτύξει εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην παραγωγή του Greek Yoghurt και έχει μια μεγάλη λίστα με ιδιαίτερα επιτυχημένες εγκαταστάσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Με 40 μηχανικούς πλήρους απασχόλησης,  η AS HELLAS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν τη μελέτη της εγκατάστασης, την προμήθεια του εξοπλισμού, την ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση, την ανάπτυξη του λογισμικού λειτουργίας της παραγωγής καθώς και τη θέση σε λειτουργία της μονάδας.

Η προσέγγιση της εταιρείας δεν αφορά μόνο στην παροχή εξοπλισμού ή υπηρεσίας μεμονωμένα, αλλά είναι ολιστική. Εστιάζει στην απόδοση της παραγωγής τελικού προϊόντος συνολικά, στην μείωση του ενεργειακού κόστους και στην καλύτερη χρήση όλων των παραγωγικών πόρων για μεγαλύτερη απόδοση και παραγωγικότητα της εγκατάστασης.

Σ’ αυτήν τη λογική, οι ολοκληρωμένες της λύσεις προβλέπουν και είναι έτοιμες για  μελλοντικές επεκτάσεις. Ταυτόχρονα,  το λογισμικό της AS HELLAS για τη  λειτουργία της παραγωγής μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας της εγκατάστασης, κάνοντας έτσι το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας  ιδιαίτερα ελκυστικό.

Τα έμπειρα στελέχη της AS HELLAS σας προσκαλούν στην7η έκθεση MDF EXPO, στις 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο περίπτερό τους C4 στο Hall 1 του Metropolitan Expo, για να συζητήσουν μαζί σας την καλύτερη λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

 

You might also like