Την Κορινθιακή σταφίδα & τα προϊόντα της «συστήνει» στους επισκέπτες της 7ης έκθεσης MDF EXPO η εταιρεία Αφοί Δ. Κοροντζή Ι.Κ.Ε.

Δύο νέα προϊόντα της, το Σιρόπι και το  Dressing από Κορινθιακή σταφίδα, θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, η εταιρεία Αφοί Δ. Κοροντζή Ι.Κ.Ε. στην 7η έκθεση MDF EXPO, στις 12-14 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo.

Η οικογενειακή επιχείρηση Αφοί Δ. Κοροντζή Ι.Κ.Ε. έχει μακρά παράδοση στην εξαγωγή της Κορινθιακής σταφίδας, που χρονολογείται από το 1890. Οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην περιοχή της Αμαλιάδας του Νομού Ηλείας. Η εταιρεία για πάνω από δύο περίπου δεκαετίες πιστοποιείται σύμφωνα με τα πλέον απαιτητικά συστήματα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας προσφέροντας τα ποιοτικά της προϊόντα στις διεθνείς αγορές. Είναι πιστοποιημένη κατά BRC (Grade AA), ISO 22000:2018, Halal, Kosher και είναι μέλος στην πλατφόρμα ηθικού εμπορίου Sedex.

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας έχει προχωρήσει στην παραγωγή δύο νέων προϊόντων με βάση την Κορινθιακή σταφίδα. Το Σιρόπι και το  Dressing από Κορινθιακή σταφίδα, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, πιστοποιημένα ως Vegan προϊόντα.

Το Σιρόπι από Κορινθιακή σταφίδα, ως φυσικό γλυκαντικό που είναι, προτείνεται για χρήση στην αρτοποιία-ζαχαροπλαστική για παρασκευή γλυκών, ως topping σε παγωτό και γιαούρτι, σε μπάρες δημητριακών κ.λπ.

Το Dressing από Κορινθιακή σταφίδα προτείνεται για χρήση ως μαρινάδα σε κρέατα και λαχανικά, ως dressing σε σαλάτες κ.λπ.

Σκοπός της εταιρείας είναι να συστήσει εκ νέου την υπερτροφή της ελληνικής γης στο καταναλωτικό κοινό και να προβάλλει τα διατροφικά οφέλη από την κατανάλωσή της.

 

You might also like