Σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για εγκαταστάσεις συσκευασίας & παραγωγής τροφίμου παρουσιάζει η Europack Ι.S στην 7η έκθεση MDF EXPO

Ραντεβού με τον επιχειρηματικό κόσμο δίνει η Europack  Ι.S στην 7η έκθεση MDF EXPO, στις 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo, με κύριο στόχο να ενημερώσει τους επισκέπτες  για τις αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις  που παρέχει στην ελληνική αγορά.

H Europack  Ι.S είναι ο αποκλειστικός διανομέας της CEIA και της ISHIDA στην Ελλάδα, προσφέροντας αξιόπιστες εφαρμογές ποιοτικού ελέγχου στα τελικά προϊόντα των βιομηχανιών τροφίμων.

Οι ανιχνευτές μετάλλων τύπου THS του οίκου CEIA διαθέτουν σύγχρονο σχεδιασμό και τεχνολογία που εξασφαλίζουν φιλική χρήση και υψηλά επίπεδα ευαισθησίας. Η νέα σειρά MS21 έχει τουλάχιστον 20% καλύτερη ευαισθησία από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα στην αγορά!

H σειρά IX της ISHIDA , κορυφαίου οίκου στα μηχανήματα Χ-RAY, προσφέρει ασύγκριτη αξιοπιστία στην ανίχνευση επιμολύνσεων πολύ χαμηλής πυκνότητας στα παραγόμενα τρόφιμα, όπως μέταλλα, πέτρα, σκληρό πλαστικό και γυαλί.

Φέτος, η εταιρεία, συμπληρώνοντας τα  50 χρόνια λειτουργίας της, διαθέτει τη βιομηχανική εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας προσφέρει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για καινοτόμες εγκαταστάσεις που αφορούν τη συσκευασία  και την παραγωγική διαδικασία τροφίμων.

You might also like