Η Τζίφρης από την Αμφιλοχία στην 7η έκθεση MDF EXPO

Εκθέτει τα μοναδικά σε γεύση και υφή γαλακτοκομικά προϊόντα της

Ένα ευρύ φάσμα υγιεινών και φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων που παράγει με υπερηφάνια στην Στάνο Αμφιλοχίας θα παρουσιάσει η Τζίφρης στην 7η έκθεση MDF EXPO, στις 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo.

Αξεπέραστη γεύση, φανταστική υφή και ποιοτικές πρώτες ύλες. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν καθιερώσει τα γαλακτοκομικά προϊόντα «Τζίφρης» ως μια από τις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα, το εργαστήριο της Τζίφρης Γαλακτοκομικά συνεχώς επεκτείνεται και βελτιώνεται. Είναι πιστοποιημένη με ISO 22000:2005 για τη διαδικασία παραγωγής και τις εγκαταστάσεις της.

Η αφοσίωση των ανθρώπων της στην καθημερινή συλλογή φρέσκου γάλακτος έχει ως αποτέλεσμα η μονάδα γαλακτοκομικών Τζίφρης δικαίως να έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, χτίζοντας ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο διανομής σε Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία, Λευκάδα, Πάτρα, Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας.

Πάντα με σεβασμό στον τόπο όπου δραστηριοποιείται και τους ανθρώπους του, οι άνθρωποι της Τζίφρης Γαλακτοκομικά επιλέγουν να συνεργάζονται με προμηθευτές της περιοχής τους, αλλά και να φροντίζουν, ώστε τ’ όνομα «Τζίφρης» να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Αμφιλοχία και με τα υπέροχα προϊόντα που αυτή παράγει.

You might also like